Thermaltake Big Typoon 745 Mİ Yoksa Alphacool Entry Set mi? Yada Önerebileceğiniz diğer soğutma sistemleri
big water 745 demeki istedinm heralde ama ben bunların 2 si yerne tt tribe yi tercih ederim bende uzun araştırmalar sonucu tt big typhoon dan vazgeçip tt tribeyi almaya karar verdim bende hafta sonu veya haftaya bi gün almayı düşünüom
para çok diye illa su almanız gerekmez fanların da var pahalı sessiz hatta fansız olanları var.hazır su sistem almayın kendiniz toplayın ya da fana devam.Balık mı yüzdüreceksiniz 5 derece için elektrikli aletin içinde?
e tamamda mesala BT ile su soğutma arasında kaç derece fark var acaba bunu bilen biri varmı acaba
BigT ile de gene TT nin olsun fazla oynamaz umduğunuzu bulamazsınız diyorum çünkü çok kalitesiz. 100 küsür dolarlık setler para tuzağı bir işe yaramaz.15+ gibi fiyattan suyu satılıyordu bir ara.gavurlar ne yapıyor biliyor musunuz?%90 saf su kalanına antifriz koyuyorlar, parçaları tek tek alıp kendileri monte ediyor hatta 250 dolar mı ne hesaplamış biri kargo dahil, tabi getirtmek zor, ödemek zor, tornada yaptırın mesela.Su konusunda bilginiz çok değil almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın suya sabuna.Ama dalarım havuza diyorsanız da 100 küsür doları çöpe atmayın başta.
şimdi ben de bunula ilgili bi konu açacaktım benim vereceğim linktekini bu forumda biri kullanıo o tt nin 735 ini denemi ve dioki bu 735 ee bin basar dio ben memnunum dio 2.8 işlemciyi 3.6 3.7 kullanıom diohttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=CL-W0020