Şimdi Ara

hangi suv?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değerli arkadaşlarım benim araç sorunum yok çok şükür ama kardeşim için hiçde bilgi sahibi olmadığım bir konuda sizden yardım bekliyorum olay şu; kardeşim 100-110 bin tl gözden çıkardım abi dizel otomatik suv araç almak istiyorum senin forumlarda bir çok yazıştığın arkadaşlarının olduğunu biliyorum benim için onlardan tavsiye alırmısın dedi bende konuyu açtım aracı öyle dağda bayırda kullanacagı yok köyümüz var ama yolu düzgün yani aracı asfalt ve düzgün yolda kullanacak. şimdiden vereceğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.

• kuga
  • Rav4 ya da out bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Nissan QQ Black Edition 1.6 Dizel xtronic (otomatik).. fiyat 103 bin TL en üst paket olan platinium un bir alt paketi.. bence en üst pakete gerek yok, black edition modeli çok dolu..

• Kuga'yi oneririm

• o paraya dizel suv alınmaz (4*4)..

Benzinli olur derse kardeşiniz forester ve cx-5 bakabilirsiniz..

donanımları ve teknik özellikleri ile alınabilecek en uygun fiyatlı suv bu ikisi..

crossover ya da 4*2 olur derse cr-v ve yeni QQ bakabilir.. onlarda dizel mevcut o paralara ama o paraları haketmiyor ikiside..
  • kuga derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi L200?
    13 yıl önce açıldı
    hangi laguna?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeni QQ diyirum. Gayet basarili olmus, ic tasarimi da eskisine gore daha canli,guzel olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni QQ gayet basarili duruyor en iyisi qq la kugayi test edip almaniz

• Dağda bayirda kullanamayacaksınız neden suv alıyorsunuz?madem koy yolları da Güzel alin bir station bakın keyfinize.o paralara çok iyi araçlar var.

• Çok değerli önerilerinizi dikkatle takip ediyorum şu an ağırlıklı olarak kuga veya qq görülüyor. nisan veya mayıs gibi almayı düşünüyor aracını mutlaka suv olsun diyede bir saplantısı yok bence dizel otomatik olmak kaydıyla otomobil grubunada acık olabilir diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar ben suv araç kullanmadım uzun yıllardır araç kullanıyorum ama suv tecrubem yok ikisini sıklıkla kullanan arkadaşlarımız kullanım farkı nedir suv almak isteyen neden bu aracı tercih etmeli aracı düzgün yollarda kullanan sürücüler için suv mantıklımı bu konudada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Çok değerli önerilerinizi dikkatle takip ediyorum şu an ağırlıklı olarak kuga veya qq görülüyor. nisan veya mayıs gibi almayı düşünüyor aracını mutlaka suv olsun diyede bir saplantısı yok bence dizel otomatik olmak kaydıyla otomobil grubunada acık olabilir diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar ben suv araç kullanmadım uzun yıllardır araç kullanıyorum ama suv tecrubem yok ikisini sıklıkla kullanan arkadaşlarımız kullanım farkı nedir suv almak isteyen neden bu aracı tercih etmeli aracı düzgün yollarda kullanan sürücüler için suv mantıklımı bu konudada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.

suv demek masraf demek, lastiği pahalı,parçası pahalı,bakımı pahalı,yakıtı illaki binek arabadan fazla yakar, park etmesi zor her yere sığmaz,2000 motordan aşşası performansı tatmin etmez,hele şehir içi için hiç önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 13 Mart 2014; 20:01:47 >

• Kuga kalite olarak Qasqhai'den iyidir emin olabilirsiniz
  • Kaşkayinin yeni kasası bence güzel iç donanım olarakda gayet iyi black edition olan paket alınabilir bayağı dolu.
  • Yeni QQ bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.