Şimdi Ara

hangi tel. daha iyi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese mereba. Arkadaşlar mayomun arka cebinde k700i mi unutunca bide denize girince o tel nolur bi düşünün işte? Nolcak içi paslanır bide bozulur 100 milyonda tamir parası isterler offf.zaten memnun deildim.
    Neyse düşündüğüm 3 tel var SL75, LG S5200 ve D-500. Ama içlerinden en çok D-500 ü istiyorum çok şık ve tatlı bi tel.Eğer bu telefonlar hakkında bilginiz varsa hangisinin foto çekimi video çekimi daha iyidir bide nokia lardaki gibi çekilmiş fotoları tam ekran olarak zoom luyomu bu telefonlar.Diğer özellikleri nerdeyse standart zaten bu 3 telin.Nokia ya antipatim olduğundan s.ericsson danda memnun kalmadığımdan bu 3 tel arasında gidip geliom.Aydınlatırsanız sevinirim...

• madem cevap yok 3 ünüde alcam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: magmar

madem cevap yok 3 ünüde alcam :)

arkadaşım imzamda sl 75 fotosuyla d 500 karşılaştırması var fotoda kesinlikle d 500 d 500 sl 75 i hem hafızası ile hemde özellikleri ile geçer d 500 al bak keyfine diğer cihazlarla uğraşma sl 75 sorun bir cihaz d 500 den şaşma ben d 500 kullanıyorum her yönüyle diğer tellerle karşılaştırılmaz

çektiğin fotolara zoom yapabilirsin d 500 de
    hayırlı olsun şimdiden

• Sl75 al
    Detaylı bilgiye imzamdaki sl75 yazısına/linkine tıklayarak ulaşabilirsin..
  • evet farukk haklısın ama forumda bugün d-520 yi okudum oda iyi bi şeye benzio zaten eledim sl-75 ve lg yi şimdide aklıma d-520 girdi, ya d-500 yada d-520 alcam artıkın napcam bilmiom. Bu arada farukk helal sana samsung konusunda aşmışsın her forumda cevaplarını, çalışmalarını görüom helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: magmar

evet farukk haklısın ama forumda bugün d-520 yi okudum oda iyi bi şeye benzio zaten eledim sl-75 ve lg yi şimdide aklıma d-520 girdi, ya d-500 yada d-520 alcam artıkın napcam bilmiom. Bu arada farukk helal sana samsung konusunda aşmışsın her forumda cevaplarını, çalışmalarını görüom helal

teşekkür ederim önemli değil arkadaşım samsung d 520 de iyi bir tercih oluriki model den birine bakabilirsinsl 75 sakın ha her tarafı sorun

• eywlh... farukkk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.