Bildirim
Hangi telefonu almalıyım?
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
C7 sorunsuz diyebilirim ama kamerası iyi değil hatta lg g4 ün uzağından bile geçemez beğenmezsin onu, note 5 eskidi artık son dönemlerde şarjın dolmama, aşırı ısınma ve konuşurken aniden arama sonlanması gibi durumlar var A7 2017 desen şarj süresi gayet iyi ama optik görüntü sabitleyici yok kamerasını bunun da beğenmezsin marka takıntın yoksa xiaomi mi 5s plus a bak istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 14 Temmuz 2017; 18:4:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P9 ve Mi 5s Plus arasında kararsız kaldım.
Araştırabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mi 5s plus LG g4'den iyi midir? Hız kamera vs vs konularında? -
Hız konusunda çok üstün ama kamera konusu şüpheli g4 ün kesinlikle üstünde bir telefondur. -
quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Hız konusunda çok üstün ama kamera konusu şüpheli g4 ün kesinlikle üstünde bir telefondur.
Ben g4'ün kamerasından memnundum. Bunun kamerası daha iyi diye anlıyorun. Doğru mu? -
Öyle g4 ayarında kamera arıyorsan galaxy s7 falan bakacaksın ama mi 5s plus kamerası g4 gibi çekmese de iyidir yine. -
Anladığım kadarıyla kameraya çok önem veriyorsunuzo fiyat aralığında P9 un kamerası yeterince tatminkar inceleyebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X