Herkese Merhabalar Donanımhaber Ailesi . Ben Yeni Bir Telefon Alıcam Ama Karar Veremedim Normalda 2-3 Ay Önce Alcaktım Bazı Sorunlar Nedeniyle Erteledim Ama Şimdi Bütçem Yükseldi Sınırsız Gibi Ama Kafam Çok Karışık Telefondan Beklentilerim .
Kamerası Orta Derece Olsun Yeterli Gece Fotograf Çekmem Video Hiç Çekmem
Oyunlarda Kasmasın Beni En Az 1 Yıl Sıfır Kasmayla Oynatsın Tüm Oyunları
Ekran Ne Kadar Büyük Olursa O Kadar İyi Çünkü Video Film İzliyorum .
İOS Android Farketmez . Aslına Bakarsanız Bugüne Kadar Hep Android Kullandım Ama İOS'da Kullanabilirim . Sorun Olmaz Aklımda Olan Telefonlar
Iphone 6 Plus Galaxy Note 4 LG G3 Sony Xperia z2 (z3) Lütfen HTC Önermeyin . Sizce Hangisini Almalıyım Sizinde Aklınızda Başka Telefonlar Varsa Lütfen Söyleyin .
Esen Kalın .
Bahsettigin.ihtiyaclar icin amiral gemilerin tumu fazla fazla yetecektir,sadece daha saglam ve batarya acisindan daha iyi giden.suan gorece olarak fiyati indirime gidip daha makul alinacak cihaz oldugu icin z2 oneririm.
Yoksa bahsettigin sartlari z1 de g3 te g2 te m8de rahatca karsilar.Ama birde cokbfazla oyun oynar ne bataryadan nede performansdanbodun vermeyeyim yeterki dersen z3compact oneririm ama boyut belki sana kucuk gelebilir diye ilkbetapta yazmadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme