hocam bana neresi gelir 12670 inönü 12300 aydın 12500 ktü13500
samsunlu1998cimbom123S
kullanıcısına yanıt
hocam nereyi yazarsan gelir hepsi gelir rahat ol ama en iyisi ve tek akrediteli KTÜ ben de ilk tercihe yazdım
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
hocam siz ktüyü gezme imkanınız olmuş tıp fakültesi ana kampüsten farklı bir yerde mi konumu yurtları falan nasıl
samsunlu1998cimbom123S
kullanıcısına yanıt
Ana kampüste ama biraz yukarısında . Yurtları ana merkezde caminin altında var Yomrada var yurtlar yarı özel ortalama 250tlye denk geliyor yemek felan içinde ekstra yemeğe günde max5 verirsin. Bence efsane yurtları
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
anladım hocam bakalım yarın kafamda netleştircem inşallah en hayırlısını seçerim
UP KTÜ hakkında bilgi alabilir miyim yüzde 30 İngilizce yazıyor ne demek bu Yurtlsrı nasıl erkek yurtları uzak mı kaç kişilik
samsunlu1998cimbom123S
kullanıcısına yanıt
Hocam KTÜ de misiniz
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Hazırlık var zorunlu. Ama okulda ingilizce ders görmüyoruz . Erkek yurdu okulun dibinde . 3 4 kişilik yurtlar. 2 adet eski 2 adet yepyeni yurt var. Sanırım şu an 1 yurt daha açıldı . 3yeni 1 eski oluyor.eskileri yıkıp yeniye geçiyorlar
Hazırlık muaf sınavı hakkında bilginiz var mı zorluğu vs Zorunlu derken gelen 180 kişi de okuyacak mı Sağolun bu arada
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
Hocam bir de mikroskop kadavra ve diğer tıbbi Ekipmanlar vs yeterli oluyor mu yoksa o konudan sıkıntılı mı
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Bizde çoğu geçti . Easy bir sinav yani . Bu sene bir tık zor olabilir . 60 kişi sbü Trabzon tıp da gelicek .
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Hee türlü imkan var çok şükür 🙏 Her şeyden fazla fazla var
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
Aaa doğru unutmuşum onları 240 kişi eğitim görecek sınıf geçemeyen vs olunca da fazla kalabalık olmaz mı? Yurt için soruyorum giremeyen oluyor muydu sizin dönemde? Hiç görmediğim için soruyorum kusura bakma
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Bana ilk seferde çıkmadı 1 ayda felan çıkıyor en kötü ihtimalle .kalan çok az oldu . 240ın 150si sınavı geçse totalde 200 kişi felan olursunuz. Normal fazla olmazsiniz
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
Çok sağol yardımcı oldun soru işaretlerini giderdin
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Rica ederim başka sorularin varsa yazarisn bana
Hepimizindoktoru
kullanıcısına yanıt
Trabzon sbüde de ingilizce hazırlık olacak mı
Tweety1996T
kullanıcısına yanıt
Olmaz sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme