Şimdi Ara

Hangi TIP ? (muğla, afyon,tekirdağ,kütahya,düzce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 12094. Tercihlerimde bu seneki kontejan artışı ile birlikte büyük ihtimal bu tıplardan öne yazdığımın geleceğini düşünüyorum(muğladan tam emin değilim). Bu üniversitelerde okuyan ve tıp fakültesi hakkında bilgisi olan varmı? Tercih sıralamamı nasıl düzenlemeliyim? Aydınlatın lütfen.

• aynı şekilde cevap istiyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ünal

aynı şekilde cevap istiyorum!!
    UPpala.
  • Aramızda 3 kişi var :D 12090. Bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galata Kulesi

Aramızda 3 kişi var :D 12090. Bende merak ediyorum.
    Düzceliyim. Düzce Tıp'ı Öneririm araştırma hastanesi vs herşeyi 10 numara tus basarısı oldukça yüksekdir. Okulun hemen yanında devlete ait beçi yurdu var. Orada kaldım öğrenciyken çok güzel bir yurt. Yatak hane binaları kızlar ve erkekler ayrı binalar sosyal aktivitelerin olduğu bina ortak. Havuzu basketbol kortları lig tv, internet cafe vs mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

Düzceliyim. Düzce Tıp'ı Öneririm araştırma hastanesi vs herşeyi 10 numara tus basarısı oldukça yüksekdir. Okulun hemen yanında devlete ait beçi yurdu var. Orada kaldım öğrenciyken çok güzel bir yurt. Yatak hane binaları kızlar ve erkekler ayrı binalar sosyal aktivitelerin olduğu bina ortak. Havuzu basketbol kortları lig tv, internet cafe vs mevcut

Tıp fakültesinin yeni binasına birkaç sene önce geçilmiş, yeni binayı kastediyorsunuz değil mi hocam.? Bana üniversitenin sunduğu olanakları güzel gibi geldi,ayrıca nerede okusam daha da gelişiyor diyorlar Düzce için.Söylediklerinizle beraber Düzce'yi değerlendiricem. Birde şehir nasıl? Büyükşehirden gidip yabancılık çekermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 7 Temmuz 2013; 20:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

quote:

Tıp fakültesinin yeni binasına birkaç sene önce geçilmiş, yeni binayı kastediyorsunuz değil mi hocam.? Bana üniversitenin sunduğu olanakları güzel gibi geldi,ayrıca nerede okusam daha da gelişiyor diyorlar Düzce için.Söylediklerinizle beraber Düzce'yi değerlendiricem. Birde şehir nasıl? Büyükşehirden gidip yabancılık çekermiyim?

Alıntıları Göster
    up

• quote:

quote:

Valla kesin tutuyorsa bir gelin bakın. Şehir küçük ama gelişmişdir. Sizin beklentilerinizi karşılarmı bilemem ama sonuçta türkiyenin sayılı organize sanayisi olan bir şehir ne kadar küçük bir şehir olabilir... Tüm markalar, büyük bir avm si gece klüpleri vs. vardır. ayrıca spor sokak adında ünlü bir caddesi vardır. Ama 9 dan sonra dışarıda pek kimse olmaz. Adapazarına ve boluya çok yakındır.

Ayrıca düzce Teşvik yasasından faydalandığı için iş olanağı yüksek bir şehir. İşsiz sayısının çok düşük olduğu söyleniyor

• quote:

quote:

quote:

Valla kesin tutuyorsa bir gelin bakın. Şehir küçük ama gelişmişdir. Sizin beklentilerinizi karşılarmı bilemem ama sonuçta türkiyenin sayılı organize sanayisi olan bir şehir ne kadar küçük bir şehir olabilir... Tüm markalar, büyük bir avm si gece klüpleri vs. vardır. ayrıca spor sokak adında ünlü bir caddesi vardır. Ama 9 dan sonra dışarıda pek kimse olmaz. Adapazarına ve boluya çok yakındır.

Ayrıca düzce Teşvik yasasından faydalandığı için iş olanağı yüksek bir şehir. İşsiz sayısının çok düşük olduğu söyleniyor

Alıntıları Göster
    afyonda okuyacağına sibiryada oku daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

Alıntıları Göster
    Birde şunu söyliyeyim diğer yazdığın illere göre düzce çok ileride
  • quote:

Alıntıları Göster
    @gencgsli_81 teşekkürler hocam düzce hakkında verdiğiniz bilgiler için Dediğiniz gibi gidip bir görmekte fayda olucak sanırım.

@ghost1995 Aslında abim afyonda öğretmen.Ama üniversitesi hakkında bilgisi yok. Bu sene 2 hafta yanında kalmıştım. Biraz ayaz vardı ama hep böyle soğuk olmuyor dedi bana. Acaba sadece soğuktan ötürü mü kötü diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 7 Temmuz 2013; 21:00:33 >

• quote:

@gencgsli_81 teşekkürler hocam düzce hakkında verdiğiniz bilgiler için Dediğiniz gibi gidip bir görmekte fayda olucak sanırım.

@ghost1995 Aslında abim afyonda öğretmen.Ama üniversitesi hakkında bilgisi yok. Bu sene 2 hafta yanında kalmıştım. Biraz ayaz vardı ama hep böyle soğuk olmuyor dedi bana. Acaba sadece soğuktan ötürü mü kötü diyorsunuz ?

soğuktan dolayı değilde şehirde hiç bir sosyal hayat yok kardeş. Şehrin en sosyal mekanı bir cadddesi var 3-5 tane cafe o kadar 1 alışveriş merkesi 1 sinema 1 starbucks başka hiç bir şey yok hayat yok burda saat 9 dedin mi sokakta kimse kalmaz gündüz saat 12 den önce kimse sokaklara çıkmaz söyliyim

• quote:

quote:

soğuktan dolayı değilde şehirde hiç bir sosyal hayat yok kardeş. Şehrin en sosyal mekanı bir cadddesi var 3-5 tane cafe o kadar 1 alışveriş merkesi 1 sinema 1 starbucks başka hiç bir şey yok hayat yok burda saat 9 dedin mi sokakta kimse kalmaz gündüz saat 12 den önce kimse sokaklara çıkmaz söyliyim

Alıntıları Göster
    Muğla tabiki de bodrum var boru değil yazın tatilin ayağının dibinde bi de arkadaş edinirsen değmesinler keyfine sosyal hayat istiyosan.Onun dışında türkiyenin her bir köşesindeki tıp aynı ben muğlaya git derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tungsten45

Muğla tabiki de bodrum var boru değil yazın tatilin ayağının dibinde bi de arkadaş edinirsen değmesinler keyfine sosyal hayat istiyosan.Onun dışında türkiyenin her bir köşesindeki tıp aynı ben muğlaya git derim

Alıntıları Göster
    UPs başka yorum yokmu dostlar?
  • quote:

UPs başka yorum yokmu dostlar?

Alıntıları Göster
    muğlaya gelirsen pişman olursun benim fikrim. sınav sistemi zor ve hocalar bu konuda geri adım atmıyorlar. onun haricinde bi hastane yapılacak ama zamanı belli değil. şehirde kiralar epey pahalı. doğalgaz olmadığı için ısınma ayrı bi problem. deniz zaten öyle dibinde değil. 35km en yakın mesafe. özetle yerinde olsam diğer seçenekleri gözden geçiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

muğlaya gelirsen pişman olursun benim fikrim. sınav sistemi zor ve hocalar bu konuda geri adım atmıyorlar. onun haricinde bi hastane yapılacak ama zamanı belli değil. şehirde kiralar epey pahalı. doğalgaz olmadığı için ısınma ayrı bi problem. deniz zaten öyle dibinde değil. 35km en yakın mesafe. özetle yerinde olsam diğer seçenekleri gözden geçiririm.

Alıntıları Göster
    Saatlerdir araştırıyorum hala karar veremedim, sözde bu gece vericektim tercihlerimi. Bir kez daha upluyorum kesin kararımı vermeden, belki bilgisi olan çıkar

• quote:

Saatlerdir araştırıyorum hala karar veremedim, sözde bu gece vericektim tercihlerimi. Bir kez daha upluyorum kesin kararımı vermeden, belki bilgisi olan çıkar

Alıntıları Göster
    Kütahyalım DPÜ TIP ı bilmiyorum ama şehir hakkında yardımcı olabilirim. Şehir kücük sakin kendi halinde öğrencileri seveler tabi her mahalle için geçerli olmaya bilir. Yaşam ucuz burda yani bir büyük şehirden geliyorsan gerçekten ucuzluğu göreceksin. ama gezerim eğlenirim dersen pek gideceğin yer yok gibi sınırlı yani 5km yarıçaplı alanda sınırlı tüm eğlence yerleri yani eğlencede sıkılabilirsin ama hafta sonları eskişehire falan gidebilirsiniz 45dk sürüyor yolculuk

• quote:

orda mı okuyorsun??????????? kendi hastanesi yeterli değil mi
  • evet muğla tıpta okuyorum.aslında hastanenin yeterli olup olmamasını tartışacak bir durum bile yok ortada. eski devlet hastanesi ile protokol imzalanıp resmiyette sanki üniversite hastanesi gibi gösteriliyor. yeni hastanenin ne zaman yapılıp teslim edileceği muamma.
  • quote:

evet muğla tıpta okuyorum.aslında hastanenin yeterli olup olmamasını tartışacak bir durum bile yok ortada. eski devlet hastanesi ile protokol imzalanıp resmiyette sanki üniversite hastanesi gibi gösteriliyor. yeni hastanenin ne zaman yapılıp teslim edileceği muamma.
    başka bilgisi olan var mı ben de merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.