Bildirim
Hangi traş köpüğü/jeli ? [SS'Lİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Gilette çok pahalı
4,75 bundan alıyorum yanında hediyesi de var lavanta kokulu krem. Tıraş sonrası için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 2 Şubat 2013; 20:41:33 > -
ifyoudonotknowmynameyoucancallmebabymybaby -
quote:
Orijinalden alıntı: İmea
Gilette çok pahalı
4,75 bundan alıyorum yanında hediyesi de var lavanta kokulu krem. Tıraş sonrası için.
arkolar biraz dandik değilmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Orijinalden alıntı: İmea
Gilette çok pahalı
arkolar biraz dandik değilmi
Evet biraz dandik iyi köpürtmek için bolca sıkmak gerekiyor yoksa sakalı yoluyor gibi oluyor.
-
Gilette gibi lanet bir jel olamaz.
Kapağını kapattığım halde kendiliğinden taşıyor ve zamanla ambalajını çamur gibi sarıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Gilette gibi lanet bir jel olamaz.
Kapağını kapattığım halde kendiliğinden taşıyor ve zamanla ambalajını çamur gibi sarıyor
Peki köpükler nasıl? daha önce hiç kullanmadım jel de köpük de
-
-
Evet abiler Bütün ünlüler şöhretlerini bu köpüğe borçlular...
Bunu kullanmalısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: sifujack
quote:
Merhaba. Bunlardan birisini alacağım ama kullanmadığım için seçemiyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
Nıvea - Hassas Ciltler İçin Traş Köpüğü
işin aslı en iyisi iyi bir fırçayla arko tıraş sabunu veya arko hassas tıraş kremi kullanmak. bu ikilinin yerini hiç bir jel ve köpük tutamaz
ancak fırça kullanmayı bilmiyorsan, jel almaya mecburum diyorsan niveanınkiler iyidir, ben ilk resmini koyduğun köpüğün tıraş kremi versiyonunu fırçayla kullanıyorum çok iyi, arkonun kremleride niveaya yakın ayarda
Arkonun traş sabununu babam kullanıyor ben de denedim tabiSuratımı çok tuhaf yapıyor ve hiç kaymıyor. o yüzden jel yada bu köpüklerden alayım dedim. Nıvea daha iyiyse ondan alabilirim ?
-
bende bir kaç gündür acaba jel mi yoksa köpük mü alsam diye tereddütte kalmıştım sonra değişiklik olsun diye jel aldım ve çok memnunum. benim yüzüm biraz sivilceli onun için köpük hangi marka olursa olsun cildimi yumuşatmadığı için maalesef kesiyorum dün jel aldım yavaş yavaş köpürüp cildimi nemlendirdiği için daha iyi traş olabildim. Bu arada kullandığım Nivea silver protect. tabi bu anlattıklarım kendi cilt tipim içindi. bence bir kaç markayı sırayla dene hangisi cildinde fark hissediyorsan onu kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
bende bir kaç gündür acaba jel mi yoksa köpük mü alsam diye tereddütte kalmıştım sonra değişiklik olsun diye jel aldım ve çok memnunum. benim yüzüm biraz sivilceli onun için köpük hangi marka olursa olsun cildimi yumuşatmadığı için maalesef kesiyorum dün jel aldım yavaş yavaş köpürüp cildimi nemlendirdiği için daha iyi traş olabildim. Bu arada kullandığım Nivea silver protect. tabi bu anlattıklarım kendi cilt tipim içindi. bence bir kaç markayı sırayla dene hangisi cildinde fark hissediyorsan onu kullan.
peki ozaman şu ikiyi alıp deneyeyim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012169&Productid=sggil088362
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012169&Productid=sgelkoz40058082573
Jel köpüğe göre daha kaygandır gibi geliyor bana ya bakalım inşallah öyledir
-
Bende niveanın bir jeli var mavi böyle fena değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
köpük kesinlikle daha iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
bende bir kaç gündür acaba jel mi yoksa köpük mü alsam diye tereddütte kalmıştım sonra değişiklik olsun diye jel aldım ve çok memnunum. benim yüzüm biraz sivilceli onun için köpük hangi marka olursa olsun cildimi yumuşatmadığı için maalesef kesiyorum dün jel aldım yavaş yavaş köpürüp cildimi nemlendirdiği için daha iyi traş olabildim. Bu arada kullandığım Nivea silver protect. tabi bu anlattıklarım kendi cilt tipim içindi. bence bir kaç markayı sırayla dene hangisi cildinde fark hissediyorsan onu kullan.
peki ozaman şu ikiyi alıp deneyeyim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012169&Productid=sggil088362
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012169&Productid=sgelkoz40058082573
Jel köpüğe göre daha kaygandır gibi geliyor bana ya bakalım inşallah öyledir
jel, sürünce yavaş yavaş köpüren bir şey ve cilde daha çabuk yayılıyor köpük ise sadece cilde sürüyorsun. benim cildim pürüzsüz olsa çabucak olsun diye köpük kullanırdım herhalde. bu arada verdiğin linkteki fiyatlar gayet iyimiş ben nivea'yı 13 TL'ye almıştım.
-
Diğerlerini denemedim ama ilk baştaki köpük şuana kadar kullandıklarımın arasında en iyisi diyebilirim. Bi ara yarışmadan kazanmıştım, onu kullandım bitti de artık bulamıyorum hiçbir yerde -
Gibicibicis -
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
Diğerlerini denemedim ama ilk baştaki köpük şuana kadar kullandıklarımın arasında en iyisi diyebilirim. Bi ara yarışmadan kazanmıştım, onu kullandım bitti de artık bulamıyorum hiçbir yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
Diğerlerini denemedim ama ilk baştaki köpük şuana kadar kullandıklarımın arasında en iyisi diyebilirim. Bi ara yarışmadan kazanmıştım, onu kullandım bitti de artık bulamıyorum hiçbir yerde
Bu jel hocam, bahsettiğim ürün köpüktü.
Benzer içerikler
- nasılsın sorusuna cevap
- kaş ortası çıkmaması için ne yapılmalı
- okey nasıl oynanır
- her gün şınav çekmek kas yaparmi
- 6 saat arayla antibiyotik içilir mi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X