Şimdi Ara

Hangi Üniversite daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın oğlu Maltepe veya Bahçeşehir Üniversitesine kayıt olacak.. Sizce hangisi daha iyi eğitim veriyor.. Lütfen objektif yanıtlayın.. Şimdiden teşekkür ederim

• Maltepenın ıngılızce egıtımı cok ıyı degıl dıye duydum ben yeditepe de okuyorum oyle soyluyorlar ama ne kadar dogrduru bilmem.. benımde kız arkadasım bu sene oraya girdi<maltepe>..herhalde bilgi sahıbı olmadan girmez bildigi bisey vardır... bahcesehir konusunda bir bilgim yok ama maltepenın egıtımı ıyımıs dıye duydum normal egitimi..
  • bahçeşehir fena değildir...
  • bahçesehırın hazırlıgı cok zormus ole duydum ama ben orayı ıstıyodum en basta cok guzel unv hemde egıtımı cok sıkı ve cok iyi.. maltepeye gıtcegme oraya gıderdım(ben)
  • Oralara kayıt olacağına gelsin Doğu Akdeniz Üniversitesine hem daha ucuz hemde çok kaliteli 1974 te kuruldu. Tavsiye ederim ortamsa ortam eğitimse eğitim hiç pişman olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozlem34

Bir arkadaşımın oğlu Maltepe veya Bahçeşehir Üniversitesine kayıt olacak.. Sizce hangisi daha iyi eğitim veriyor.. Lütfen objektif yanıtlayın.. Şimdiden teşekkür ederim

özel yetenek sınavlarında ıkı ıstedgım okuldu maltepe ve bahcesehır. ve ıkısınıde kazandm... ancak kampus olsn olankları olsn egıtımı daha otrms olması yuzunden maltepeyı tercıh ettım... eger kampuslerını gezersen sende farknı anlıycan ... bahcesehrın resmlerıne bakarak sakın aldanma cunku dıs gorunmu tamamen yalandr yanda bulunan cafelerıde resımlerde unıversıte olarak gostermstr... gıdıp gor ... ben egıtım, olanak yuzunden maltepeyı tercıh ettım .. bahcesehır ılk once ayagmn altnda denız var ohh fln dıe dusundm ancak daha agır bastgı maltepenın yanları oldu o yzden maltepeyı tercıh ettım...

ıkı unıversıteyıde kazandgmdan dolayı heralde objektıf sekılde yaklastgma ınanrsın ... ıkısınden bırıne gıtme tercıhm vardı ve arastırarak sadece dıs gorunsne bakarak tercıh yapmadım umarım yardmcı olmsmdr
    ayrıca dershanem ve cevremdekı ogretmenlerım bılır kısıler maltepeyı tercıh etmemı soledı... umarım hayrlısı olr senın adınada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 2 Eylül 2006; 3:51:12 >

• Eskşehir Anadolu Üniversitesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harvırd teknik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.