Şimdi Ara

Hangi yağı alıyım MOTUL / SHELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yağ arasından hangisimi seçmeliyim

Trendyolda daha ucuz ama çok güvenmiyorum

Motulu kendi sitesinden shell ide yağ çarşısından buldjm. Site olarak daha güvenli bulamadım. Önerdiğiniz site varsa söyleyin lütfen

Hangi yağı alıyım MOTUL / SHELLwww.yagcarsisi.com
    2010 ÜZERİ HYUNDAİ BENZİNLİ MOTOR YAĞI-SHELL HELİX ULTRA AF 5W30 5L
    https://www.yagcarsisi.com/index.php?route=product/product&product_id=7901&search=Shell+5w+30
    Hangi yağı alıyım MOTUL / SHELLshoptr.motul.com
    8100 ECO-NERGY 5W-30 4L
    https://shoptr.motul.com/8100-eco-nergy-5w30.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 17 Eylül 2021; 17:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Motul ve Shell Motor Yağları: Hangisi Size Uygun?

Arabanız için en iyi motor yağını seçmek kafa karıştırıcı olabilir, özellikle de Motul ve Shell gibi saygın markalar söz konusu olduğunda. İşte bu iki yüksek kaliteli yağ markası arasındaki temel farkları anlamanıza yardımcı olacak bir kılavuz:

Kalite ve Performans:

Hem Motul hem de Shell, yüksek kaliteli sentetik ve yarı sentetik motor yağları sunar. Ancak Motul, özel yarış uygulamaları için tasarlanmış daha gelişmiş yağlarla bilinir. Shell ise daha geniş bir binek otomobil yelpazesi için yağlar üretir.

Viskozite ve Sıcaklık Aralığı:

Viskozite, bir yağın kalınlığıdır. Motul ve Shell, araç üreticilerinin önerdiği çeşitli viskozite derecelerinde yağlar sunar. Uygun viskozite, motorun çalışma koşullarına ve iklime bağlıdır.

Özellikler ve Katkılar:

Hem Motul hem de Shell yağları, performansı artıran ve motoru koruyan çeşitli katkı maddeleri içerir. Motul'un yağları, özellikle yarış ve yüksek performanslı araçlar için tasarlanmıştır ve aşırı sıcaklıklar ve zorlu sürüş koşulları altında koruma sağlamada üstündür.

Fiyat ve Uygunluk:

Motul yağları genellikle Shell yağlarından biraz daha pahalıdır. Ancak daha gelişmiş özellikleri ve yarış geçmişi göz önüne alındığında, bazı durumlarda buna değer olabilir. Shell yağları daha yaygın olarak bulunur, bu nedenle bunları bulmak daha kolay olabilir.

Motul vs Shell Helix:

Shell Helix, Shell'in en popüler yağ serisidir. Hem Motul hem de Shell Helix, yüksek kaliteli sentetik yağlardır, ancak Motul daha gelişmiş formülasyonlara ve daha yüksek performans seviyelerine sahiptir.

Shell vs Motul:

"Shell mi Motul mu" sorusu, özel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olacaktır. Motul, yarış ve yüksek performanslı araçlar için en iyi seçimken, Shell daha geniş bir binek otomobil yelpazesi için iyi bir seçenektir.

Motul vs Shell Helix:

"Motul vs Shell Helix" seçimi benzer şekilde araç türüne ve ihtiyaçlara bağlıdır. Motul daha yüksek performans sunarken, Shell Helix daha uygun fiyatlı ve yaygın olarak bulunur.

Limonoto Güvenilir mi:

Limonoto, Türkiye'de güvenilir bir otomotiv ürünleri perakendecisidir. Hem Motul hem de Shell yağlarını stoklarlar ve müşterilere güvenilir bir hizmet sunarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • shell al geç . alırken de shell istasyondan al orijinal olsun . yağın abartıldığı kadar bir numarası yok. asıl dikkat edeceğin 2 şey var;

1- düzgün işçilik

2- düzgün yedek parça

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

shell al geç . alırken de shell istasyondan al orijinal olsun . yağın abartıldığı kadar bir numarası yok. asıl dikkat edeceğin 2 şey var;

1- düzgün işçilik

2- düzgün yedek parça

Hocam bulunduğum ilçede 2 tane shell istasyonu var ikisindede yok maalesef helix8 var

• ikisi arasından shell. econergy çok üst düzey bir yağ değil.

• n11 yağçarşısından shell al

• quote:

Orijinalden alıntı: bluefrost

n11 yağçarşısından shell al

Sitesiyle n11 in farkı oluyo mu

• liki al kendin değiştir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil 5w40 mı? Shell 5w40 mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 yıldır Hyundai kulkanıcsıyım. Hepsiburada,limonoto,baysal civata, yağ çarşısı orjinal satıcılar ispatı 140 bin km 17 yağ bakımımı kendim yaptım aracık biri 208 binde diğeri 35 binde herhangi bir arıza soeun yaşamadım araçlar LPG li. Yağ çarşısı sitesinle farklı olmaz ama trendyolda limonoto, 237 TL gel noktası ile de 10 lira kupon verir 227 ye denk gelir. Güvenilir satıcıdır o arac shell af hariç başka yağ kullanmayın orjinal yağı o zaten tavsiye edilen. Limonoto otopratik şubesi ve toptan tedarikçi bir firma WhatsApp hatlarıda var birerbir iletişime gectim kaç defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 17 Eylül 2021; 22:54:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

Hocam 6 yıldır Hyundai kulkanıcsıyım. Hepsiburada,limonoto,baysal civata, yağ çarşısı orjinal satıcılar ispatı 140 bin km 17 yağ bakımımı kendim yaptım aracık biri 208 binde diğeri 35 binde herhangi bir arıza soeun yaşamadım araçlar LPG li. Yağ çarşısı sitesinle farklı olmaz ama trendyolda limonoto, 237 TL gel noktası ile de 10 lira kupon verir 227 ye denk gelir. Güvenilir satıcıdır o arac shell af hariç başka yağ kullanmayın orjinal yağı o zaten tavsiye edilen. Limonoto otopratik şubesi ve toptan tedarikçi bir firma WhatsApp hatlarıda var birerbir iletişime gectim kaç defa

Yani hocam ilk linkteki yağı mı al diyosunız

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Evet orjinal ürünler hocam.site güvenilir.
    urun.n11.com
    Hyundai i20 1.2 2014-2018 için Filtre Seti Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/filtre-setleri/hyundai-i20-12-2014-2018-icin-filtre-seti-P415848619

Orjinal mann bosch filtron ürünleri satan satıcıdır. Yağ mann hava ve karbonlu polen filtron öneririm. Hem ekonomik hemde oldukça kaliteli ürünler filtronde geldiğin de görürsünüz mann alt markası zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 18 Eylül 2021; 8:10:1 >

• Filtreleri N11 den set olarak almanızı pek önermem, orjinalliğine güvenmemekle birlikte bazen 1 yıl arayla üretilen aracın bile filtresi farklı olabiliyor. girin mann ya da filtron kataloğuna aracınızın şase numarasını yazın tam olarak uyumlu parçaları bulun, sonra filtremarketim den girin araç bilgilerinizi sonra bakın filtremarketim deki filtreler ile mann katalogundaki uyuşuyorsa filtremarketim den alın tüm filtreleri. orjinal mann ve filtron satıcısıdır en güvenli bu şekilde alabilirsiniz filtre. tavsiyem filtrelerin hepsini mann almanız yönünde. eğer bütçe sıkıntılıysa Filtron alabilirsiniz o da çok kalitelidir mann alt markasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 18 Eylül 2021; 8:38:10 >
  • hangisi ucuzsa onu al ,mobil shell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir konu, tercihim motul olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 18 Eylül 2021; 10:21:5 >
  • markalı yağda çok ucuza kesinlikle kaçmayın çakması çok var, gerçi shellin yoktur ama motul, liqui moly gibi kaliteli yağ üreticilerinin çok var..

en son ki bakımı kendim yaptım yağı liqui moly aldım.. Orjinal olup olmadığını anlayabilmek için videosunu çektim..

Onlineyedekparca.com sitesinden almıştım bu yağı.. Mann filtreleri de ordan aldım, hepsi orijinal geldi.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRTy0sJfSTug&q=EgQuLZpEGMzm8YoGIhB8wpQezAlunzF7TDVXIJSVMgFy

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut tedarikçide şase numarası istiyor zaten muallak olunan modellerde dediğim gibi WhatsApp tan gayet iligili satıcı filtremarketim ana distribütör zaten

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt
    Attığınız N11 satıcısı filtremarketim değil yalnız o yüzden demistim

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Evet o değil lakin güvenilir satıcı filtreler kesinlikle orjinal kalitesinden belli hepsi filtronlar bile oem ürünler gibi hava filtreleri polen filtreleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.