Şimdi Ara

Hangi ygs alınıyor ? 2015 te girdim en son ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aöf e kayıt olucam ama bu sene ki ygs ye girmedim. 2015 te ki ygs puaniyla kayit olma sansim var mi ?

Şuan 2 yıllık üni okuyorum. 2.sınıfa geçiyorum bu eylülde 2.üni okuyabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 26 Temmuz 2016; 0:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 ygs puani ile kayit olamazsiniz 2016 ygs puani ile tercih edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

2015 ygs puani ile kayit olamazsiniz 2016 ygs puani ile tercih edebilirsiniz

Peki 2.üniversite şeklinde girebilir miyim ? Şuan üni okuyorum ?
  • İkinci üniversite yoluyla AÖF'ye kayıt yaptırmanız mümkün. Ancak ön lisans okumakta olduğunuz için sadece ön lisans bölümlerini tercih edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İkinci üniversite yoluyla AÖF'ye kayıt yaptırmanız mümkün. Ancak ön lisans okumakta olduğunuz için sadece ön lisans bölümlerini tercih edebiliyorsunuz.

Peki hocam; bu sene 2 yillik bolum bitiyor bu senenin basinda aöfe 2.universite icin kayit yaptirsam örgün öğretimde ki bolum bitince devam eder dimi ? 2.universite deniyor ya o yuzden soruyorum.

• Elbette devam eder. Hatta askerlikle ilişiğiniz olmazsa mezun olduktan sonra da AÖF'den ikinci üniversiteye başvurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Elbette devam eder. Hatta askerlikle ilişiğiniz olmazsa mezun olduktan sonra da AÖF'den ikinci üniversiteye başvurabilirsiniz.

Tesekkur ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS ilk 10.000'e girenlere soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.