< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! (13. sayfa)
-
-
Oldu sağol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kod var mı?
-
oldu tesekkurler
-
ınstagramHangiKredi on Instagram: "Bugüne özel ücretsiz alabileceğiniz HangiKredi Finansal Raporunuz için şimdi uygulamayı indirin, bu fırsatı kaçırmayın. 😍💙"https://www.instagram.com/hangikredi/p/C522gzjC38S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 18 Nisan 2024; 15:0:39 > -
Evet sadece bugüne özel yani sadece 17 nisan 2024 e özel "BAHAR100" kodu ben denedim oldu sizde gece yarısına kadar hemen kullanın Kıymetli arkadaşlar BAHAR100 kodunu tşkler saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim faydalandık
-
ben şöyle anlıyorum; açık olanları kapatınca puan yükselecek; şu an yeni kredi almayın ya da kısa döneml alın ki çabuk kapatabilesiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fast100 (küçük harflerle)
-
Yeni borca girmek kısa vadede puanı olumsuz etkiliyor. İkinci madde borç/limit oranınızın yüksek olduğu anlamına geliyor. Borcu düzenli ödedikçe hem borcunuz azalacak, hem de size yeni limitler tanımlanacak. Borç/limit oranınız azalacak ve puanınız artacak. Hatta ödeme aksatmazsanız borca girmeden önceki puanınızdan daha yüksek puanınız olur. (ilk madde)
-
BAHAR100 yazın şimdi denedim bugünde geçerliymiş.
sağolasın hocam,1641 olan puanım 1640a düşmüş bu ara asgarileri ödüyorum kartların ondan galiba
-
hocam benide 3 yerde överken diğer yerde gömüyor findeks notum 1669.
-
Findeks ücretsiz alabileceğimiz bir kampanya var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugune Ozel UCRETSIZ Finansal Rapor Firsati! Ne kadar kredi alabilecegini BAHAR100 kupon koduyla hemen ogrenmek icin tikla https://apps.apple.com/app/id1610287797?mt=8 RET: HK RET yaz 7889'a gonder. Bilgi: sms@hangikredi.com, M:0524052734800011 B016
CSA100 kodu çalışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X