Başkan ben puan goremedim. Nereden gördün sen. Puan dışında herşey yazıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! (14. sayfa)
-
-
findeks bireysel internet şubeye gir orada daha detaylı gözüküyor herşey,her zaman böyle rapor aldığımda direk aldığım sayfayı kapatıp findeksten gidip bakıyorum.
-
Oradan ücret alıyor mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır hocam findeksten rapor alırsanız ücretli ama zaten raporu ücretsiz hangikredi talep etmiş oluyor biz o raporu görüntülemiş oluyoruz.
-
Kredi karto bilgilerimi istiyor. Sözleşmeler falan diyor. Ücret keser mi ?
hocam siz tekrardan rapormu almaya çalışıyorsunuz,sözleşme onaylatır ama kart bilgilerini isteyip para kesmez.
-
Findeks yoktu bende. Hangi kredi den baktım. Puanı oradan görürsünüz diyince uygulamayı indirdim. Üyelik açarken bayağı bilgi sözleşme istedi
fast100
-
VDF100 aktif.
-
Dostlar kod var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VDF100
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangikredi.comfacebookHangiKredi Finansal Rapor Günleri başladı! 💙 UCRETSIZ kupon koduyla siz de ne kadar kredi alabileceğinizi hemen öğrenin! 🤩👉🏼 bit.ly/HK-finansal-raporhttps://www.facebook.com/share/p/dXe7bFpnBG7zWnmR
"UCRETSIZ"
-
Teşekkürler
calısıyor denendı sorunsuz
tesekkurler
-
CSA100 yeni kod
KOD kullanıldı diyor yeni kod varmı acaba.
-
fast100
küçük yazın
-
bu kod aktif halen bilginize.
-
Hangi kod hocam ?
bilet100
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X