aktif biraz önce rapor aldım teşekkürler. |
Hangikredi.com’da finansal raporunu ücretsiz öğren! (15. sayfa)
-
-
vay be , hepsini kullanmışım :)
-
bendede öyle diyordu taaa ki bilet100e kadar
-
Ben de kodları tüketmişim. Yeni kod çıkarsa o zaman son duruma bakarım artık...
Bugüne kadar kod paylaşan herkese teşekkür ederim.:) -
çok faideli bi konu -
Turkcell30
-
bunu bayram sonrası için saklayacağım, ödemeleri bugün yaptım daha düşmemiştir muhtemelen.
-
bence de; hatta bayramdan sonraki haftayi da beklemek daha uygun olabilir
-
Dostlar kullanmayan var ise, VDF100 kodu aktif.
-
teşekkürler.
turkcell30 çalışıyor istifade ettik -
Her ay Findeks puanıma bakarım. Bu forumda "kart başvurun reddedilirse puan düşer, limit artırım talebin reddedilirse puan düşer" gibi iddialar yaygın şekilde öne sürülüyor. Çok sık şekilde limit artırım taleplerinde bulunurum. Yasal sınıra takıldığım için genelde reddedilir. Aşağıya bu ayki risk raporumu bırakıyorum. Görüldüğü üzere neredeyse tam puan alacağım. Risk puanımın en düşük noktaya geldiği yerde dalgınlık sonucu bir günlük ödeme gecikmesi vardı. Özetle borcunuzu zamanında ödüyorsanız ve limit/borç oranı yüksek değilse risk puanınızın iyi olacaktır. Limit artırım talebinin reddedilmesiyle filan puan düşmüyor.
-
limit arttırım değil de, olumsuz kart başvrusu etkiliyor diyorlar. bankadaki veznedekiler öyle diyor en azından. -
hayır etkilemez. -
Kod güncel mi bende çalışmadı
-
Çalıştı teşekkürler -
gördüğüm en b*ktan site nereden tıklayıp nasıl ulaşacaz hiç bi bildirge yok sürekli birşeyleri onaylatma peşinde 2 gün sonra bet reklam smsleri aramaları dolar gibi geldi pişman oldum numarımı verdiğime
-
T yi büyük harfle dene hocam -
borç/limit oranınız kaç ya da ideali kaç olmalı? bende 80 bile değil ama not tr ortalamasını biraz geçti uzun zamandır orda takılıyor -
Yukarıda paylaştığım 1877 puanlı raporda borç limit oranım %5 imiş.
-
SIGORTA100
denendi çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X