Şimdi Ara

Hangisi? HD6990, GTX590, HD7970, GTX680 veya GTX670

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2xMSI HD6850 Cyclone Crossfire Sorunu
    Üstte linkini verdiğim konunun çözüme kavuşması daha doğrusu kavuşamaması ardından yeni bir High-End ekran kartı almaya karar verdim. Gerekli bütün araştırmaları yaptım. En son da bu kartları, Donanımhaber üyelerine danışarak seçim yapmak istiyorum. Hangi firmanın PCB'si daha iyi elemanlarla donatılmış? Hangi firmanın soğutucusu kaliteli? Hangisi satın alınmayı en çok hakediyor? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Konfigürasyonum ise şöyle:
    -Asus Maximus IV Gene-Z
    -Intel i5 2500k
    -Corsair Vengeance 2x4 1600MHz CL9
    -High Power Absolute 750W
    -Cooler Master RC-690 II Advanced
    -Corsair H100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 3 Haziran 2012; 18:51:58 >

• en mantiklisi gtx670 gibi duruyor. Hem hepsinden ucuz hemde oc ile 680i geciyor. Diger cift cekirdekli kartlara yakin performans(590i 6990i gecebilir oc ile) ve daha az enerji. Bence en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

en mantiklisi gtx670 gibi duruyor. Hem hepsinden ucuz hemde oc ile 680i geciyor. Diger cift cekirdekli kartlara yakin performans(590i 6990i gecebilir oc ile) ve daha az enerji. Bence en mantiklisi

Cevabınız için teşekkürler. Herhangi bir overclock işlemine tabi tutmak istemiyorum işlemcileri, zira ömürlerinin azaldığı gibi bir gerçek var. Bir de çift işlemcili olan kartların ömürlerinin tek işlemcilere göre daha kısa olduğunu okumuştum sanki. Bu ne kadar doğrudur bilmek istiyorum. Onca paraya rağmen 2-3 senede çöpe atmak istemiyorum kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 3 Haziran 2012; 18:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legion

quote:

en mantiklisi gtx670 gibi duruyor. Hem hepsinden ucuz hemde oc ile 680i geciyor. Diger cift cekirdekli kartlara yakin performans(590i 6990i gecebilir oc ile) ve daha az enerji. Bence en mantiklisi

Cevabınız için teşekkürler. Herhangi bir overclock işlemine tabi tutmak istemiyorum işlemcileri, zira ömürlerinin azaldığı gibi bir gerçek var. Bir de çift işlemcili olan kartların ömürlerinin tek işlemcilere göre daha kısa olduğunu okumuştum sanki. Bu ne kadar doğrudur bilmek istiyorum. Onca paraya rağmen 2-3 senede çöpe atmak istemiyorum kartı.

Voltaj verilmediği sürece ciddi bir ömür kaybı asla olmaz verilse de çok olmaz merak etmeyin 4 GB lık GTX 670 şu an en iyi karttır

• acikcasi cift islemcili kartlara gerek olmadigini dusunuyorum. Hem para hemde enejiden dolayi yine para kaybi 670 biraz oc ile 680i geciyor tabi 7970i de gecmis oluyor. Elbette 680ede oc uygulayin onu gecer ama arada daglar olmayacaktir. 1000lira gibi fiyatiyla en mantikli guclu secim. Tabi ustadlar ne der fikirlerini almak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Voltaj verilmediği sürece ciddi bir ömür kaybı asla olmaz verilse de çok olmaz merak etmeyin 4 GB lık GTX 670 şu an en iyi karttır

4 gb gtx 670

• Açıkçası benim de kararım GTX670 idi. Nvidia 3D Vision'u kullanmayı planlıyorum. Yalnız, 4 GB olanı sanırım daha Türkiye'de yok. Beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 3 Haziran 2012; 21:32:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Açıkçası benim de kararım GTX670 idi. Nvidia 3D Vision'u kullanmayı planlıyorum. Yalnız, 4 GB olanı sanırım daha Türkiye'de yok. Beklemeliy miyim?

3D Vision için 4 GB şart 2 GB asla yetmez , bu arada bende beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Açıkçası benim de kararım GTX670 idi. Nvidia 3D Vision'u kullanmayı planlıyorum. Yalnız, 4 GB olanı sanırım daha Türkiye'de yok. Beklemeliy miyim?

3D Vision için 4 GB şart 2 GB asla yetmez , bu arada bende beklemedeyim

Daha yurtdışında dahi çıkmamış, sanırım şimdilik 2 GB GTX670 alacağım, monitör ile birlikte ekran kartını da değiştiririm o zaman.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.