Şimdi Ara

HANGİSİ OLMALI!? (Seçenekler güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Açtığım konular bini geçti Allah kimseyi iki veya daha fazla araba arasında bırakmasın Sedan olması gerekiyor. En önem verdiğim konu performans sonra güvenlik ve konfor geliyor. Araba benzinli olacak manuel veya oto. fark etmez. Benim beğendiğim modeller C segmenti. Bu kadar bütçeyle daha fazlası da olmazdı zaten Bütçe 40-42 bin tl. Benim seçtiğim modeller şunlar sizin farklı tavsiyeleriniz varsa da açığım:

Mazda 3 Sedan Touring
    Mitsubishi Lancer 1.6 Inform
    VW Jetta 1.2 TSİ Trendline

Bir de mazda da sunulan motorun özelliklerini tam olarak söyleyebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BandoEses -- 23 Mart 2011; 15:32:36 >

• Citroen C4 1.6 120HP Confort

Adından da anlaşılacağı üzre gayet rahat ve kullanışlı bie araba. Ufak aileler için ideal.
  • Fıat Bravo 1.4 120 hp dynamıc plus
  • Chevrolet Cruze 1.6 124HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Chevrolet Cruze 1.6 124HP

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Fıat Bravo 1.4 120 hp dynamıc plus

• Citroen c4 mantıklı bir tercih olurdu bu saymış olduğunuz araçlar icinden.
    İçlerinden en yeni yüze bu arac sahip ve eskisine gore oldukça iyilestirilmis. Hiç düşünmeden aylardır çektiğiniz çileye bu aracı alarak son verebilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkce -- 21 Mart 2011; 21:26:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 c4 2 cruze 2 bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

• quote:

Orijinalden alıntı: BandoEses

Merhaba arkadaşlar. Açtığım konular bini geçti Allah kimseyi iki veya daha fazla araba arasında bırakmasın Benim için arabanın segmenti fark etmiyor. Hatchback veya sedan olması gerekiyor. En önem verdiğim konu performans sonra güvenlik ve konfor geliyor. Araba benzinli olacak manuel veya oto. fark etmez. Benim beğendiğim modeller ya B ya C segmenti. Bu kadar bütçeyle daha fazlası da olmazdı zaten Bütçe 35-36 bin tl. Benim seçtiğim modeller şunlar sizin farklı tavsiyeleriniz varsa da açığım:

Seat İbiza 1.2 TSİ 105HP DSG Style
    Skoda Fabia 1.2 TSİ 105HP DSG Ambiante
    Skoda Octavia 1.6 102HP Ambiante
    Citroen C4 1.6 120HP Confort
    Opel Corsa 1.4 100HP Color Edition
    Ford Fiesta 1.4i 96HP Titanium
    Ford Focus 1.6 115HP Collection
    Honda City 1.4 100HP LS
    Honda Jazz 1.4 100HP i-Shift JOY
    Fiat Punto Evo 1.3 105HP Dynamic
    Fiat Bravo 1.4 120HP Dynamic Plus
    Renault Clio 1.6 110HP BVA Executive
    Peugeot 308 1.6 120HP Comfort Pack
    Peugeot 207 1.4 HDi 70HP Dynamic
    VW Polo 1.4 85HP DSG Comfortline

Adam ne bulduysa yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranmania -- 21 Mart 2011; 21:33:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranmania

quote:

Orijinalden alıntı: BandoEses

Merhaba arkadaşlar. Açtığım konular bini geçti Allah kimseyi iki veya daha fazla araba arasında bırakmasın Benim için arabanın segmenti fark etmiyor. Hatchback veya sedan olması gerekiyor. En önem verdiğim konu performans sonra güvenlik ve konfor geliyor. Araba benzinli olacak manuel veya oto. fark etmez. Benim beğendiğim modeller ya B ya C segmenti. Bu kadar bütçeyle daha fazlası da olmazdı zaten Bütçe 35-36 bin tl. Benim seçtiğim modeller şunlar sizin farklı tavsiyeleriniz varsa da açığım:

Seat İbiza 1.2 TSİ 105HP DSG Style
    Skoda Fabia 1.2 TSİ 105HP DSG Ambiante
    Skoda Octavia 1.6 102HP Ambiante
    Citroen C4 1.6 120HP Confort
    Opel Corsa 1.4 100HP Color Edition
    Ford Fiesta 1.4i 96HP Titanium
    Ford Focus 1.6 115HP Collection
    Honda City 1.4 100HP LS
    Honda Jazz 1.4 100HP i-Shift JOY
    Fiat Punto Evo 1.3 105HP Dynamic
    Fiat Bravo 1.4 120HP Dynamic Plus
    Renault Clio 1.6 110HP BVA Executive
    Peugeot 308 1.6 120HP Comfort Pack
    Peugeot 207 1.4 HDi 70HP Dynamic
    VW Polo 1.4 85HP DSG Comfortline

Adam ne bulduysa yazmış.

Ne alakası var bulduğumu yazsam bir o kadar daha yazardım

• O kadar çok aracın arasında kalmışsınız ki, sabaha kadar konuşsak yine karara varamayız.

Araçlara bakıyorum, her segmentten araç var.

Ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Bence seçeneklerinizi daraltmalısınız.

Misal size hangi tip araç daha yatkın ?

Hatchback mi, sedan mı ? B segmenti mi, C segmenti mi ?

Önce nasıl araç istediğinizi kararlaştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder
    O kadar çok aracın arasında kalmışsınız ki, sabaha kadar konuşsak yine karara varamayız.

Araçlara bakıyorum, her segmentten araç var.

Ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Bence seçeneklerinizi daraltmalısınız.

Misal size hangi tip araç daha yatkın ?

Hatchback mi, sedan mı ? B segmenti mi, C segmenti mi ?

Önce nasıl araç istediğinizi kararlaştırın.

Tamam madem c segmenti tercihimdir.
  • bu fiyatı verdikten sonra c sınıfı sıfır megane 3 hb expression alınabiir.Megane istemiyorsan ,(gerçi seçeneklere clio koyduğuna göre megane beğenrsin)senin seçenekler arasında en iyisi bence jazz ama onunda dış tipi bayan aracı gibi. Beğeniyorsan jazz yoksa bravo
  • Seçenekleri daraltman iyi oldu.

Skoda Octavia derim ben. Kesinlikle kaliteli bir araç.

1.6 102 HP MPI motoru da LPG ile çok iyi uyum sağlar.

Çekişi, gidişi de iyidir. 2500 d/dk'dan sonra, kendini güzel toparlar.
  • Bu şekilde araç alamazsınız.alsanız da alacağınız araç sizi tatmin etmez.10 tane araba yazmışsınız 50 kişi x dese de x alsanız y de aklınız kalır.öncelikle gidin araçlara binin ve yapabiliyorsanız test sürüşü yapın.böylece bazı araçları diğerlerinden daha fazla beğenirsiniz.iç hacimlerine bakın.dışı güllü çiçekli diye aldanıp da içini beğenmediğiniz araba almayın unutmayın ki aracın dışından çok içini göreceksiniz.madem öncelikli hedefiniz performans teknik veriler ve test sürüşleri ışığında belli bir sınır koyun ve altını silin aklınızdan.örneğin 0-100 hızlanması 10 sn in altında araç istiyorum diyip jazz ı octavia yı falan götürebilirsiniz.

Bütün bunlar da size yardımcı olamıyorsa belki de çok ihtiyacınız yoksa araç almayı bir süre erteleyebilir ya da rastgele birisini alabilirsiniz.muhteşem araç yoktur unutmayın.hepsinin iyi ve kötü yanları vardır.zaten otomobil endüstrisi 40 bin e mükemmel araba üretebilseydi(yanlış anlamayın ben de aracımı 38 bin e aldım) daha pahalı olan araçları kimseye satamazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarperGenç -- 21 Mart 2011; 23:05:31 >

• İlk kriterinizden yola çıkarak elde edilen ilk seçenek Bravo, fakat belirttiğiniz bütçeyle güvenlik kriterini malesef karşılayamıyor. (başta ESP olmak üzere birçok güvenlik donanımı ek paketlerle geliyor, ek paketler ise fiyatı arttırıyor)
    Güvenlik kriterini karşılayabilen ve performanstan en az ödün veren seçenek ise Citroen C4 oluyor. Güvenlik açısından öne çıkan diğer bir seçenek ise Cruze, fakat ağırlığından dolayı performans isteğinizi yeterince karşılayamayabilir. Konfor kriterinde ise yine Citroen öne çıkıyor.
  • *Dostum seçenekleri ne kadar daraltsan da anladığım kadarıyla kafan hala çok karışık hala seçenekler de B,C,D segmentleri karışık. Önce segmente bi karar vermelisin bence.

*Zira farklı segmentlerdeki araçları karşılaştırmak bana pek mantıklı gelmiyor.Mesela 207 ile Cruze kıyaslaması manasız olurdu.

*B segmenti için Jazz.

*D segmenti için Cruz öneririm.

*Tercih listenizdeki C segmenti araçlardan ziyade bu segment için Auris yada Astra düşünebilirsiniz.
  • Skoda octavia bindim bugün baya hoşuma gitti. Bence bir sür seninde ilgini çekebilir...
  • c4 diyorum ve hocam artık Allah aşkına bir karar ver :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.