Şimdi Ara

Hangisii alıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangisii alıyım??

Arkadaşlar hangisini alıyım, kararısız, özellik yönünden hemen hemen aynı, tek fark ercicssonda wi-fi var samsungda yok, ancak ericsson g705in tuşları çabuk eskiyo diye duydum, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarcan94 -- 3 Ağustos 2009; 16:08:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarcan94

Arkadaşlar hangisini alıyım, kararısız, özellik yönünden hemen hemen aynı, tek fark ercicssonda wi-fi var samsungda yok, ancak ericsson g705in tuşları çabuk eskiyo diye duydum, doğru mudur?

samsung kullanan arkadaslarımın aşağı yukarı hepsinin bir sorunu olduğunu gördüm, sonyericson kullanan pek arkadasım yok oyuzden bilemicem, benim tercihim ise motorola i moto:D
  • Bana göre wi-fi önemli bir özellik ama önemli olan kullanıp kullanmayacağınız.

Benim marka olarak tercihim samsung olurdu. Ericssonların yazılımlarını beğenmiyorum. Yeni çıkan telefonlarının yazılımları nasıldır onuda bilmiyorum. ericssonu yazılım olarak araştırın. Eğer yazılımı -işletim sistemi- hakkında iyi deniyorsa ericsson al yoksa samsungu şahsi olarak tercih ederim.
  • Teşekkrüler...
  • Elime geçen 10 telefondan 7'si Samsung
    Anla artık kardeş
  • Konu yanlış yere açılmış Ama derimki wi-fi li olanı al çünkü harika bir özellik ben HP ipaq 514 kullanıcısıyım wi-fi'm war mutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.