Şimdi Ara

hangisini alayım bir akıl verin akıl durması yaşadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızıma karne hediyesi telefon alacaktım lakin turkcell in 200 tl kampanyasını görünce 3-4 telefonda kararsız kaldım alacağım telefon öyle pahalı değil

galaxy j2 indirimle 479 tl ye geliyor

vestel venus 5020 2gb 499 tl ye geliyor

turkcell t70 499 tl ye geliyor

birde general mobile gm 5 ile ultron x-1 var 499 tl ye geliyor ancak onlar daha stokta değil kampanya süresince gelmezse alamayacağım için ne zaman geleceği de belli olmadığından arasatta bıraktı

istediğim yukarıdaki 3 telefondan kullanıp memnuniyetini yazan arkadaşlar olursa çok sevinirim kızım daha küçük ortaokul olduğu için çok fazla pahalı telefonlara bakmıyorum bu üçünün fiyatları cazip geldiğinden dolayı bilen arkadaşlardan yardım istiyorum

• Gm 5 alınır ama diğerleri alınmaz onu da bu telefonun güncelleme almasından dolayı daha uzun ömürlü olur diye söyledim biraz da kullanışlı olsun yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Gm 5 alınır ama diğerleri alınmaz onu da bu telefonun güncelleme almasından dolayı daha uzun ömürlü olur diye söyledim biraz da kullanışlı olsun yani.

cevabınız için çok teşekkür ederim tesadüf olacak bugün turkcell hem general mobile gm5 i satmaya başlamış tam alayım dedim bu seferde Turkcell t60 modelini 499 tl ye çekmiş yılbaşına özel sizce hangisini alayım general mobile gm 5 mi (plus değil) turkcell t60 mı
  • gm 5 hocam diğerliri püf
  • Gm5 sorunlu bakmayın siz onlara.

Vestel de çöp.

Lite(2gb)modeline bakın.
  • hocam artık general mobile gm 5 modelini aldım 499 tl ye altın sarısı olanını inşallah teknik olarak bir arıza yaşamazsan kızım için fazlasıyla özelliklere sahip bir telefon oldu. zaten 3-4 sene fazlasıyla iş görür 2 yıl android one sayesinde güncelleme alacak 1 senede öyle kullansa artık Allah kerim Turkcell t60 da çok iyiydi ancak normalde bu yılın başında android 6 güncellemesi alması gerekirken almamış gelmesi de pek muhtemel görünmüyor öyle olunca pek içime sinmedi ileriye dönük eski versiyon olursa filan diye Artık Allah hakkımızda hayırlısını versin cevaplarınız için çok teşekkür ederim

banada 499 tl ye geldi bu fiyata da bu özellikte telefon pek olmaz gibime geliyor 4 çekirdek işlemci 2 gb ram 16 gb hafıza 13 mp arka 5 mp ön kamera android 7.0 nougat işletim sistemi bence fazlasıyla yeter gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 21 Aralık 2016; 19:39:30 >
  • siirlerefendisi kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz telefonlar arasından en iyisi gm 5 di zaten iyi bir telefon mu önerdim derseniz hayır ama bu telefonlar arasında özellik bakımı olarak en iyisi buydu yoksa o fiyata olan telefonlar belli j2 gibi bir telefon alsaydınız donma kasma gibi birçok sorun çıkarırdı, fiyatına göre alınacak en ideal telefon buydu, hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevabınız için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi birde indirim sayesinde 499 tl ye alınabilecek özellik konusunda en iyisi bu birde 2 yıl güncelleme alacağından da dolayı birde çocuk olduğu için öyle kasacak bozacak birşeyde yapamaz fazlasıyla yeterde artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: siirlerefendisi

cevabınız için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi birde indirim sayesinde 499 tl ye alınabilecek özellik konusunda en iyisi bu birde 2 yıl güncelleme alacağından da dolayı birde çocuk olduğu için öyle kasacak bozacak birşeyde yapamaz fazlasıyla yeterde artar bile

Hayırlı olsun ama emin olun çocuklar büyüklerden çok daha fazla kasacak bozacak şeyler indiriyor ve kurcalıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.