Bildirim
hangisini alayım sony 40EX500 philips 42PFL5405H samsung le-40C650
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben de sony 46ex710 a takıldım ayrı başlık açmak istemedim iznin olursa yardımcı olucak arkadaşlar bu model hakkında da yorum yazarlarsa sevinirim. -
KDL-40EX710 aldım herkese tavsiye ederim. Ölü piksel yüzünden kullanmak nasip olmadı ama inşallah yakın zaman kullanacağım. -
ben 46" olanını almayı düşünüyorum. bunlarda yerleşik wireless var sanırım ? yanlışmı biliyorum ? -
Kısmen yalnış. Ex modellerde wireless ready. Yani aparat almak gerekiyor. Nx modelinde ise wireless dahili.Yani herhengi bir aparat almadan bağlanabilirsiniz. -
bende aynen bu soruyu sormak için başlık açmak üzereydim
bütce 1700-1800 civarı ve bu üç model arasında gidip geliyorum,
philipsin elektrik harcamaı diğerlerinden çok düşük görünüyor ancak diğer özellikler bakımından ne gibi farkları mevcuttur bilemiyorum.
birde şöyle bir sorum olacak
tüplü tv.de kullandığımız çanak anten receiveri bağlamadan direk tv.ye bağlama imkanımız varmı yani dahili receiver mevcutmu. -
42pfl5405 de normal uydu yayını için dahili tuner bulunmuyor, ama tavsiye ederim, renkler ve canlılık çok doğal, 40c650 çok parlak ama doğal değil (bence) .
Çoğunlukla HD yayın ve WD player ile MKV filim izliyorum HD kalitesi ve görüntüler çok güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X