· Otomatik mod, Sahne Modu, Programlanmış otomatik [P] mod, Manuel [M] mode, Yüksek hassaslık modu, Film modu
· Otomatik Program Modu:
· Portre, Gece portre, Spor, Manzara, Parti/İç mekan, Plaj/Kar, Gün Batımı, Alaca karanlık/Tan, Gece Manzara, Müze, Havai fişek gösterisi, Yakın Çekim, Kopya, Ters ışık, Panorama yardımcısı
· Diyafram: Elektronik kontrollü önceden belirlenmiş diyafram
· Hassaslık:
Otomatik (otomatik kazanç ISO 64-1000)
· Beyaz Ayarı:
Otomatik, Ayarlanmış manuel, Gün ışığı, Ampul, Floresan, Bulutlu, Flaş
· Flaş Senkron Modu :
Otomatik, Kırmızı göz azaltma, Kapalı, Dolgu flaş, Yavaş senk.
· I/O terminali:
Ses video çıkışı, digital I/O (USB)
· Desteklenen Diller Toplam 23 dil:
Çekçe, Danimarka dili, Almanca, İngilizce,İspanyolca, Fransızca, Endonezya dili, İtalyanca, Hollandaca, Norveççe, Polonya dili, Portekizce, Rusça, Fince, İsveççe, Basit Çince, Geneneksel Çince, Japonca, Korece, Tay dili, Macarca, Türkçe
· Güç Gereksinimi:
2 adet AA alkaline pil (tedarik edilir), oxyride , veya lithium pil, 2 adet EN-MH1 şarj edilebilir NiMH pil (opsiyonel), EH-65A AC adaptör (opsiyonel)
· Pil Ömrü:
· Alkaline ile 140 çekim,Lithium 580 çekim veya EN-MH1 ile 330 çekim (CIPA standartlarına bağlı olarak)
· Dahili Aksesuarlar:
2 adet 1.5V LR6 AA-boyutta alkaline pil, USB Kablo UC-E6, Ses Video Kablo EG-CP14, Askı AN-CP14, Dock Insert PV-15, Yazılım CD-ROM
8 MP etkin çözünürlük 4x optik zoom 4x dijital zoom (35-140 mm) 2,5 (6,35 cm) LCD ekran Yüz tanıma teknolojisi Yüksek hassasiyet ayarı (ISO 1600) Sesli video çekimi SD/MMC/SDHC kart yuvası Türkçe menü USB 2,0
A580 i ise forumdaki ilgili konu başlığından inceleyebilirsiniz.
halen kararsızım ve 2 güne kadar makineyi almayı düşünüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: CrazyKing1925
Kararsız olacak bir durum yok bence. A580 değilde 570,590 filan deseydiniz onları almanız mantıklı olurdu. 580 ile p50 arasından p50 daha avantajlı. şu da var ki, hangisini alırsanız alın diğeri size sırıtıp duracaktır. samsung nv8 de alabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: merulaalba
quote:
Orjinalden alıntı: CrazyKing1925
Kararsız olacak bir durum yok bence. A580 değilde 570,590 filan deseydiniz onları almanız mantıklı olurdu. 580 ile p50 arasından p50 daha avantajlı. şu da var ki, hangisini alırsanız alın diğeri size sırıtıp duracaktır. samsung nv8 de alabilirsiniz.
Sırıtacak derken ne demek istediğinizi anlayamadım açıkçası. Ayrıca internet alışverişlerinden ağzım yandığı için peşin para almak istiyorum. İzmirdede alınacak bi tek teknosa var. Oradada IS özellikli Canon yok. Diğer yerlerdede 400 ytl'ye kadar fiyat veriyorlar ki ben 300 ytl'yi zor denkleştirdim.
sırıtacak derken "acaba diğerni mi alsaydım"diye düşüneceksiniz demek istedim. internetten alışverişle ilgili kötü tecrübeleri ben de yaşadım. ama teknosaya kazıklanmak bana daha ağır geliyor. http://forum.donanimhaber.com/m_25288704/mpage_1/key_//tm.htm#25288704 bi bakarsınız. p50 en uygun teknosa da galiba.
sayın 'merulaalba' ilginize çok teşekkürler. Foto zeynepin varlığından bile bir haberdim. Fiyatlarıda gerçekten çok iyimiş. İlk göz ağrım canon a590 IS inde fiyatı hiç fena değişlmiş hediyeleriyle beraber.
vatan bilgisayarda canon a570IS 265 ytl ve bence ordan al.
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN
vatan bilgisayarda canon a570IS 265 ytl ve bence ordan al.
7.1 ile 8.0 mp arasında çok fark varmıdır peki diğer özellikler a570 ile a590 ın aynı gibide tek farkı mp galiba?
Hiç fark yok. Dijital fotoğraf makinem olmasa vatan bilgisayarın bu fiyatını kaçırmazdım ve alırdım. Manuel ayarlara izin vermesi, titreşim önleyicisi ve uygun fiyat.
İlginize Teşekkürler. Felaket bir şekilde aklım karıştı. Ne yapayım ne edeyim hangisini alayım bilemiyorum a570IS'nin makro çekimleri nasıl onun hakkında bilginiz warmı?
5 cm ye kadar çekimleri çok iyi.
ilginize tekrardan teşekkürler. En iyisi düzgün kafayla düşünüp almak. Cihaz alternatiflerim Nikon p50 Canon a570IS , a580 , a59oIS Fiyat aralığı 260-360 arası oluyor. Bunlar arasından en mantıklı tercihi yapmam gerekiyor.
a580de manuel ayarlar yok. Onu bir kere silin kafanızdan. 570IS ile 590IS arasında piksel ve renk farkı var. O farkta aradaki fiyat farkına değmez. Nikon p50 nin çekim süresi aralığı berbat. Minimum çekim hızı (sn) 4 Maksimum çekim hızı (sn) 1/1000 aynı özellikler canon a570IS için; Minimum çekim hızı (sn) 15 Maksimum çekim hızı (sn) 1/2000
265 ytl ye TR. garantili canon A570 IS veriyorlarsa hemen alın hiç düşünmeden
Peşin parayı veren daha indirimli alması gerekirken worldcard sahiplerine %8indirim yapıyorlar. Benimde kartla alacak durumum yok. Ayrıca nakit fiyatı 289 ytl'ye geliyor böylelikle. Ayrıca TR garantisi varmı yoksa paralel ithalatmı belli değil.Araştırmalara devam...
Telefonla aradım. Peşin ödemedede %8 indirimli oluyormuş yani 265 ytl'ye geliyor. TR Güvencesini sorduğumda 'ne olursa olsun bir sorunda türkiyedeki canon servisleri bakıyor' gibisinden bir cevap aldım. Karar veripte gidersem yüz yüze onuda sormuş olurum.
vatandaki tüm canonlar erkayalar garantili.
Birazdan vatan bilgisayara gideceğim umarım cihaz istediğim gibidir...