Şimdi Ara

Hangisini almalıyım kararsızım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzunca bi süre düşündüm ve i5 almanın uzun vadede getirisi olacağını düşündüm ekran kartı olarakta amd hd 5650de karar kıldım ancak hp ve acer arasında kararsız kaldım aslında şuan ki laptopumda acer ama teknik servis çok çektirdi bana ancak aşağı yukarı kıyaslamalarımda fiyat aynıyken acer daha üstün olduğu konular var aşağıda kıyasladım kullananlardan yorum alabilirmiyim eksileri artıları nelerdir ??

• Çevremde ben dahil ACER kullanan çok kişi var ve dikkat ediyorum 2 kişiden 1inde küçük büyük bir problem çıkıyo laptopla ilgili.. Bende de çıkıyo ama sonuçta beni 3,5 senedir götürüyo ve hala da götürmeye devam ediyo.. Mantık olarak şu görüntüde ACER'ı seçmen lazım ama laptopı ne için aldığın daha önemli.. Eğer oyun, film tarzı bir olay için alıyorsan ACER'ın hem rami, işlemcisi, depolamak için hdd'si daha iyi hem de en önemli kısım ekranı 17,3''.. Ama diyosan ki yok benim oyunla filmle alakam olmaz ben iş için alıyorum laptopı, o zaman bu kadar para da vermene gerek yok daha düşük modeller tatmin edicektir..
  • şu an kullandığım eski laptopum da acer 1 kere garantiye gitti 2 haftada yapıldı geldi ne kadar sorun çıkaran var desede başkaları insan bi kere kullandığı şeye dahada güveniyor hp kullanmadım ben hiç yurtdışındaki kalite sıralamalarında arızalarda fln ez az apple asus acer diye gidiyor en çok arıza yapanlar ise hplerin ev için çıkarılanları 17" inç ekran banada cazip geliyor şu an 16" kullanıyorum 14.6 ya düşmek pek hoş olmaz ayrıca oyun oynarım photoshop flash dreamveawer fln kullanıyorum.17" olmasına rağmen şu an kullandığımdan 1kg daha hafif bu baya bi + özellik
  • HP Kullanıyoruz memnunuz Acer sakın almayın !
  • Özellik olarak acer işlemci ve hdd ile önde ama acerin servisinden felan çok çekersiniz pc de sorun olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

HP Kullanıyoruz memnunuz Acer sakın almayın !

Polemik yaratmak istemiyorum, Acer kullanıyoruz, Acer sakın almayın desen anlayacağım ama ettiğin lafda biraz tutarlılık olsun. Hiç değilse sebeplerini belirtirseniz daha yararlı olursunuz başlığı açan arkadaşa.
  • Hp'nin servisinin de acer'dan çok farklı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsinin serviside aşağı yukarı aynı o iyi bu kötü diye tabiki vardır ama bu 3 5 markanın servisleri aynı sayılır ayrıca yazdığım yorumları okumayan arkdşların yazdıkları saçma yorumlar belli oluyor ekranın data kablosu aşınmıştı gönderdim 2 haftada geldi yani ben pek kötü olduğunu düşünmüyorum ayrıca pcworld ün araştırmalarına göre en çok arıza açan markalardan birisi hp eğer bulursam tabloyu koyarım buraya
  • Acer hiç kullanmadım ama çevremden duyduklarıma göre kötü bi marka.HP Servisinden kendimde tecribeliyim.2. HP'mde Lcd Florasanı patlamıştı Pazartesi günü verdim 1 hafta sonra Pazartesi elime ulaştı.
  • Yazılarınızda noktalama ve imla kuralarına uyarsanız çok daha sağlıklı cevaplar alırsınız.Bu şekilde yazdıklarınızı anlamak için 5-6 sefer okumak gerekiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

hepsinin serviside aşağı yukarı aynı o iyi bu kötü diye tabiki vardır ama bu 3 5 markanın servisleri aynı sayılır ayrıca yazdığım yorumları okumayan arkdşların yazdıkları saçma yorumlar belli oluyor ekranın data kablosu aşınmıştı gönderdim 2 haftada geldi yani ben pek kötü olduğunu düşünmüyorum ayrıca pcworld ün araştırmalarına göre en çok arıza açan markalardan birisi hp eğer bulursam tabloyu koyarım buraya
  • anlama kabiliyeti kişiye göre değişiklik gösterebilir polemik yapmayalım burada !! Başkalarına yardım amaçlı ve burda karar vermek istediğim model hakkında yorumlar bekliyordum açıkcası amacınız ortalıkta orada burada polemik yaratmaksa TVde bir sürü programlar var

herneyse yutdışı kaynaklı firmaların ilk 3 yıl içindeki arıza yapan markaların sıralamasını buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim.

• Anlıyorum...İyi günler.
    quote:

anlama kabiliyeti kişiye göre değişiklik gösterebilir polemik yapmayalım burada !! Başkalarına yardım amaçlı ve burda karar vermek istediğim model hakkında yorumlar bekliyordum açıkcası amacınız ortalıkta orada burada polemik yaratmaksa TVde bir sürü programlar var

herneyse yutdışı kaynaklı firmaların ilk 3 yıl içindeki arıza yapan markaların sıralamasını buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim.

• quote:

şu an kullandığım eski laptopum da acer 1 kere garantiye gitti 2 haftada yapıldı geldi ne kadar sorun çıkaran var desede başkaları insan bi kere kullandığı şeye dahada güveniyor hp kullanmadım ben hiç yurtdışındaki kalite sıralamalarında arızalarda fln ez az apple asus acer diye gidiyor en çok arıza yapanlar ise hplerin ev için çıkarılanları 17" inç ekran banada cazip geliyor şu an 16" kullanıyorum 14.6 ya düşmek pek hoş olmaz ayrıca oyun oynarım photoshop flash dreamveawer fln kullanıyorum.17" olmasına rağmen şu an kullandığımdan 1kg daha hafif bu baya bi + özellik

Olay bitmiştir, zaten verdiğin iki laptop arasında kıyaslanamicak kadar fark var.. Ben iş için bile olsa HP'yi önermicektim daha ucuz modellere yönel dedim o paraya değmez bi laptop ama oyun için de diyosun, verdiğin Acer biçilmiş kaftan

• inş hayırlısıyla bi alalımda artık acerda karar kıldım

quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Olay bitmiştir, zaten verdiğin iki laptop arasında kıyaslanamicak kadar fark var.. Ben iş için bile olsa HP'yi önermicektim daha ucuz modellere yönel dedim o paraya değmez bi laptop ama oyun için de diyosun, verdiğin Acer biçilmiş kaftan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.