Bildirim
Hangisini tercih etmeliyim ? farkları ne?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bi Fark yok soğutucu tipi farklı okadar sen hangisi ucuzsa onu al -
quote:
Orijinalden alıntı: Ridermark
Bi Fark yok soğutucu tipi farklı okadar sen hangisi ucuzsa onu al
başka bi farkı yok mu yani 2 tanesinde "vapor" falan yazıyor 293 tl olanı alsam pişman olmam dimi ? -
312 lira olan al. -
quote:
Orijinalden alıntı: 666
312 lira olan al.
tek farkı soğutucu mu ama ? boş yere para vermek istemem bana + sı ne olacak bilmeliyim ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Exorcistt
quote:
başka bi farkı yok mu yani 2 tanesinde "vapor" falan yazıyor 293 tl olanı alsam pişman olmam dimi ?
ben eksenbilgisayardan almıştım asus v2 olanı. 950 mhz yapmama rağmen boşta 46 dereceyi geçmiyor
gerçi kasadaki hava akımı çok iyi bundanda olabilir. yani diyeceğim eğer paranız az ise tabiki ucuz olanı; lakin az fazla verebilirim dersen 312 tl olanı al
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
quote:
Orijinalden alıntı: Exorcistt
quote:
başka bi farkı yok mu yani 2 tanesinde "vapor" falan yazıyor 293 tl olanı alsam pişman olmam dimi ?
ben eksenbilgisayardan almıştım asus v2 olanı. 950 mhz yapmama rağmen boşta 46 dereceyi geçmiyor
gerçi kasadaki hava akımı çok iyi bundanda olabilir. yani diyeceğim eğer paranız az ise tabiki ucuz olanı; lakin az fazla verebilirim dersen 312 tl olanı al
teşekkür ederim sağol..
-
275tlye powercolor v2 markalısı veya axle v2 olanı da var. Çok para vermene gerek yok, hepsi aynı çipi, belleği vs vs kullanıyor zaten. Tek ekstrası voltaj kontrolünü kullanıp kullanamadığın bence. Onun için de v1 v2 siyah pcb-kırmızı fan tasarımlılarını alman yeterli. -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwalker36
kardeş vapor x soğutuculu olan kartların bir default hızda çalışanı birde factory oc olanı olur eğer bütçen müsaitse en pahalı olanı al. kendin oc yaparsan hem fabrika çıkışlı kadar randıman alamazsın hemde ısınır.
5770 ler özellikle V2 fan dan sonra hiç ısınmıyor. OC de yapmıyorsan vapor-x bile pahalı olur.. bizzat sapphire 5770 v2 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.. -
[Deleted by Admins]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X