Şimdi Ara

Happy Wheels[Dikkat bağımlılık yapar]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunumuzun yapımcısı Jim Bonacci adlı,Brooklyn'li bir adam.Kabaca oyunun amacı değişik ve yaratıcı karakterlerle önümüzdeki engelli yoldan ölmeden kurtulmak.(en azından Jim Bonacci oyunu yaparken böyle düşünüyordur :D)Ama kullanıcıların yarattığı haritalar o kadar güzel ve enteresan ki,bir oyunun ancak bu kadar suyu çıkarılabilir.Kullandığımız araçtan atlayıp iplerden iplere zıplamak mı dersiniz,belirli düğmelere basarak önceden hazırlanmış işkence sahnelerini(oyundaki vücut parçalarının ÇOK detaylı olduğunu söylemeliyim)izlemek mi dersiniz,altınızdaki çim kesme aracıyla zombi öğütmek mi dersiniz...Ne ararsanız var!Bulup bulabileceğiniz en eğlenceli flash oyunlardan birisi,eğer denemediyseniz hemen deneyin.Binlerce değişik harita arasında kaybolacaksınız,her gün"bunu da mı yapmışlar" diye şaşıracaksınız. :)

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php

İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hawx -- 23 Ocak 2012; 19:28:50 >

• Pek bir şey anlamadım ben.Hep ölüyorum.
  • Bayağı zormuş.
  • oyun çok zor
  • Bi anlık boşluğuma geldi o devin çıkıp beni parçalaması.
  • Oynadıkça alışırsınız,o kadar da zor değil. :)
  • Zormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek bölüm çok karakter mi var bi karakterle bitirdim oyle kaldı next level yok galiba ?

edit : buldum yeni bölümleri çok pisikopat şeyler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTaR0 -- 24 Ocak 2012; 1:52:26 >
  • Şimdiye kadar gördüğüm en iyi flash oyun diyebilirim.
  • Bu arada bulamayanlar için,kullanıcıların yarattığı bölümlere ana menüden "Browse levels"a tıklayıp gidebilirsiniz.Play'e tıklarsanız size tavsiye edilen haritaların olduğu bir liste verecek.Ama orada da sağ üstteki butondan kullanıcıların haritalarının olduğu bölüme gidebilirsiniz.
  • Zevkli oyunmuş baya
  • her taraf kan gölü
  • Katliam oyunu bildiğiniz. Mükkemel bişi.
  • Çok eğlenceli oyun yaa =)
  • Denemek isterdim ama vaktim yok.
  • ne zamandır oynuyorum hala hiç sıkılmadım.çok güzel bir oyun =)
  • Noel baba oldum , cüceleri parçaladım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Payaso -- 27 Ocak 2012; 16:40:29 >
  • Oyunu çok oynuyorum ama bölüm editörünü hala kullanamıyorum.
  • Çok duydum bu oyunun ismini ama, bana pek bir cacığı yokmuş gibi geldi
  • gördüğüm en iyi web oyunlarından birisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.