disclaimer: SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR KANSER YAPAR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR İÇMİYOSANIZ İÇMEYİN İÇİYOSANIZ DA BIRAKIN. şimdi size sigara incelemeleri yapacağım 1.kent d-range blue (tercihen long) türkiyedeki en iyi sigara olduğunu düşünüyorum kısası bi yerden sonra kesmiyor. slim değil ama ince. parliament midnight blue gibi düşündbilirsiniz. öksürük balgam ve nefes darlığı yaşamadığım tek sigara. (aktif sürekli kullanımımda kendisi) 28tl 2.marlboro touch white açık ara en kötü sigara. boş bulunup içmeyin. almayın. içmesi zor. ne nikotin var ne tad var ne tuz var bi de çek çek gelmiyor sanki çok sıkı bi makaronlu tütün almışım gibi. rezalet. fiyatı da 32 mi 30 mu ne 3.marlboro touch blue galiba bir ara düzenli içtiğim sigaradır. eskiden çok lezzetli geliyordu. çok fazla balgam yapıyor. kokusu çok güzel. balgam ve boğazdaki o tıkanmışlık hissinden dolayı bırakmıştım. bi de ağızda garip bi kömürlü bi tat bırakmaya başlamıştı. 4.parliament night blue ara sıra oda arkadaşımdan aldığım sigaradır. longu aspavalarda ikram edilir. longu harbi bi tık baş döndürür. normal night blue da arada içilir. fazla öksürük yapar. ama içimi güzel lezzetli bi sigaradır. 5.winston dark blue vs vs cart curt winstonun tüm sigaralarını iğrenç buluyorum. tercih etmem. ağır orantısız ve lezzetsiz bi sigara 6.parliament aqua blue midnight bluedan daha hafif bi sigaradır. fakat kalındır. ben daha çok kent drange blue kıvamında ince sigara seviyorum ama bu da bence midnighttan daha iyi bi sigaraydı. tam tadında. 7.kent switch rezalet bi sigara bildiğin kömürümsü acı bir sigara 8.marlboro red çok kötü değil ama ağır bir sigara. ben çok içmem 9.kent slim black çok güzel sigaradır fakat çok ince. kadın sigarası yaftası yersiniz. bi de kesmez çok. ama harbi çok lezzetli keyifli bi sigaraydı. 10.monte carlo blue muydu? sevmedim bunu ya ağızda rezalet bi tat bırakıyordu. 11.lucky strike abi kavunlusu falan iğrençti gerçekten fazla hypelanıyo bu mentollü şeyler 12.kentin double fusion tarzı olanı duty freeden arkadaşım getirmiş patlamadan içtim harikaydı gerçekten eski paket diye mi acaba bilmiyorum aklıma geldikçe editliyicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mad men izlerken sigara incelemesi yapmaya başladım
-
-
ıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kara paketlerin hepsi les.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dizinin ilk 2 sezonunu bitirmiştim sıktı devam etmeye değer mi hep aynı olaylar sigara içki aldatma s3ks
-
Camel White nasıldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanmiyom iyi oldugunu , marlboro edge fena degil kara pakette.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cameller kötü ya
Özet : rezalet
Reserve 🤠
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muratti rosso
otobüste sigaram bitti molada abiden ödünç aldım çok hoşuma gitti bi ara alıp içmeyi düşünüyorum. kentin upgradeli hali gibi
Mad menle nalaka
İçerken sarı filtre dışında içmedim. En uzun süre Winston içtim. İlk LM ve Monte Carlo ile başlamıştım. Marlboro Red severdim.
-
sigaraların hepsi aynıdır. hepsi kanser çubuğudur. ve sigaranın tadı ve kokusu yoktur, hepsi illüzyondur. sigara içmek hayatın boyunca sürdüreceğin, kalitesiz yaşam, pislik sefalet ve hastalıktır.......
sigara içmek size daha iyi hissettirmez, ölümcül bir madde bağımlılığıdır.
nikotin sandığınızdan çok daha fazla bağımlılık yapar. iyi yanı şu ki nikotin çok bağımlılık yapsa da, çekilmesi kısa sürer. Yani psikolojik bağımlılığını çözerseniz, sigaranın size hiçbir zevk--keyif--rahatlama--konsantrasyon sağlamadığını anlayıp "kafanızda" bitirirseniz, ömür boyu sigara içmezsiniz.
TÜTÜN= Uyuşturucu Bağımlılığı.
5 sene önce sigara hapishanesinden kaçmış, özgür birisiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21CF1A6B2 -- 16 Eylül 2022; 22:57:12 > -
en iyisi camel white ve winston blue beğenmeyende ağır zevksizdir tartismam bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X