|
Harbiyeliler Yemin Töreninde Atatürk'ün Askerleriyiz Diyerek Kılıç Salladi (2. sayfa)
-
-
Favor yine üzülmüş yüreğim parçalandı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
memurlarnetteki yorumları okumanız lazım :)
cemaatlere nasıl laf ederler diye demediklerini
bırakmamışlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada sorun sıkıntı ne tam olarak ?
Söyledikleri sözlerde veya yaptıkları hareketlerde sakıncalı bir şey yok. Zaten bunu eleştiren bir partide görmedim ben ?
Muhalif medya buradan bir şeyler çıkartırım kafasında ama bu hareketlere bir şey diyen yok ki ! Sosyal medyadaki saçma sapan uç bazı görüşleri dikkate almazsınız heralde.
Not: Ama olay sonrası bazı subayların siyasi mesajları veya söylemleri olduğu söyleniyor bir onlar yanlış eğer doğru ise.
Okulun içine Eski Göktürk bayrakları veya İYİ partiyi Zafer partisini sembolise eden işaretler flan şeklinde eğer onlar doğru ise o iş yanlış işte. Kışlaya siyaset girmemeli.
Asker polis devletin askeridir. Devletin başıda yani Cumhurbaşkanıda başkomutandır. Bugün AKP'den olur yarın CHP'den fark etmez asker polis taraf olmaz.
-
Altını çizelim ,Ne demiş bu genç teğmenler ?
''Atatürkün askerleriyiz '' ,bilmeyenlere hatırlatalım,
Atatürk, Türkiye Cumhuruyetin ilk başkomutanı
Başkomutanın askerleri olmacak da kimin askerleri olacaklardı ?
-
Siyasetin doğasına aykırı Cumhurbaşkanını tarafsız olacak flan lafları. Olmazda. Şekilde sordularmı herkese eşitiz taraf değiliz derler ama HEPSİ TARAFTIR. Zaten siyasette taraf olmadan var olamazsın ki. Nasıl seçilecen nerden partiler seni destekelyecek nasıl CUmhurbaşkanı seçilecen. 25 yıl bir partide görev alan birisi Cumhurbaşaknı olunca tamam ben arındım artık tarafsızım diyebilir mi sanmıyorum.
İnsanlara tarafsız ve eşit olması gereken Anayasadır Kanunlar kurallardır. Cumhurbaşaknı taraf bile olsa Anayasa kanun kural onu dizginlemelidir.
-
Türkiye'de yaşayan Atatürkçülerin artık kabullenmesi gereken bir gerçek var
Bu ülkede Atatürk'ün yaptıklarını bir bütün olarak destekleyen ve sahiplenen insan sayısı nüfusa oranladığımız zaman %35'i geçmiyor.
Eski Türkiye'de Atatürk'ün çok değer görmesi ve kimsenin hakaret etmemesinin sebebi %35'in bir şekilde yönetimi özellikle de askeri kanadı elinde bulundurmasıyla ilgiliydi.
-
Kimse saygi duymadiği bir kavrama değer vermez. Eski Türkiyede Ataturke verilen değer ile şu an verilen deger arasinda da bu sebeple fark yok. Nasil ki eski tturkiyede deliklerinde saklanan yobazlar seriat naaralari atamazken, bugun iktidarin onlara sundugu ve sagladigi destekten dolayi meydani bos bulup, ulkenin kurucusuna desteği fetöcülukle bagdaştiriyorlar ise...
Eşek hoşaftan da, hoşlaftan da anlamaz. Onlardan Ataturku anlamalarini beklemiyoruz zaten. Oyle bir potansiyelleri yok. Evet, söyledigin kesim bu ulkede cogunluk, hangi kesimdensin bilmem, ilgilenmiyorum da amacim polemige de girmek degil ancak gerçek olan su ki, medeniyet seviyesinde ilerlemiş devletlerin ve bilimin aklın yolundan gitmedigi kesin o çogunluk kesimin. Ayni gemide de olmasak cehaletleri hasebiyle 30 40 seneye ulkelerini bölecek olmalari, yok olup gitmeleri beni zerre ilgilendirmezdi aslinda ama ilgilendiriyor işte, ayni gemideyiz. Burasi azinlik olan bizlerin de ülkesi işte. Çok degil 30 seneye kalmaz bu gerikafalilikla yok oluşumuzu hazirliyorlar son sürat batiyoruz her anlamda, gazzede suriyede ne yaşaniyorsa bu cogunlugun bizi aynisini yaşatacagini hep beraber gorecegiz. Zekasini kullanamayanlarin fazlasini boyle kadim bir cografyada elde etmesi zirvalik zaten bu çagda. Bilimle adamlar uzaya aygit gönderiyor, bu bolgede ise, bir takim geleneklere tapan milletlerin sonu belli hep, ya batinin ya dogunun köleligi. Kurucusuna küfreden bir topluma fazlasi da reva degil zaten. Ataturke kurban olsunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Eylül 2024; 3:12:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kuduruyor birileri.
Ne diyoruz güvenli sokaklar istiyoruz !!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
porfişin zoruna gitmiş vah vah beter ol..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Eylül 2024; 10:41:12 > -
Bunun sebebi Atatürk'ün devrimleri halka rağmen yapması. 2. Mahmut'a çok daha azını yaptığı için gavur Padişah dendi. 2. Abdülhamit aynı yoldan gitmeye çalıştı ancak 2. Mahmut gibi anılmak istemediği için vazgeçti. Atatürk ise gücü ele geçirdikten sonra ülkeyi demir yumrukla yöneterek devrimleri halka dikte etti. Ancak aradan geçen 100 yılda devrimler hala tam anlamıyla özümsenemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 2 Eylül 2024; 13:0:10 > -
Atatürk'ün kendisi bile yaptıklarının bir bütün olarak desteklenmesini istemez. Atatürkçülük, Atatürk'ün yaptığı her şeyi desteklemek değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 2 Eylül 2024; 12:5:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
TSK Tarihinde ilk kez olduğu yazılmış. Kadınlar birincilikle mezun olmuşlar.
Kara Harp Okulu: Tğm. Ebru Eroğlu
Deniz Harp okulu: Tğm. Şeyda Yıldırım
Hava Harp Okulu: Tğm. İkra Kuyumcu
Helal olsun diyorum. Sanırım ilk defa da bir kadın amiralimiz oldu bu dönemde. Ardı gelecektir.
Kaynak: TSK'da ilk defa kadın general ataması yapıldı (youtube.com)
-
Dosta güven, düşmana korku veren Tomris Hatunun bakışlarıdır Ebru Teğmenin bakışları.....
Bu bakışlardan korkup altını pisleyenlerin hissettiği korkuyu, işte bu ve bunun gibi ödlek elemanları nerede olsa tanırım...
İzmirde denize dökülenlerin tohumları da her zaman korkmuştur bu keskin bakışlardan..
-
Puhah bunu söyleyenin bir akit olması tweeti daha da komik yapıyor. Yahu bu akitlerin evlerinde ayna da yok galiba hiç kendi tiplerine bakmıyorlar.
Akit ve bu ülkede hu akbarcı ne kadar bedevi varsa tamamı IŞID kaçkını gibi. Eldivenle sevilmeyecek tipler.
Ayrıca bu kadın düşmanı, asker düşmanı, ordu düşmanı bedevi akitin ivedilikle tutuklanması gerekiyor. Trikopisle birlikte tiyatro izleyen hainlerin tohumları bunlar. Trikopis gitti ama işbirlikçileri saltanatçı hainler hala burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X