ensonhaber Kara Harp Okulu diploma töreninde mezunlar, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı https://www.ensonhaber.com/gundem/kara-harp-okulu-diploma-toreninde-mezunlar-mustafa-kemalin-askerleriyiz-slogani-atti< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 31 Ağustos 2024; 21:16:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harbiyeliler Yemin Töreninde Atatürk'ün Askerleriyiz Diyerek Kılıç Salladi
-
-
Bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu olan Atatürk'ün de okuduğu Mektebi Harbiye'yi bitirenler elbette Atasının yolundan gidecek, gayet normal. Bu ilk değil ki ...
Tebrik ediyorum yeni teğmenleri, yolları bahtları açık olsun.
-
AKP ve siyasal dinciler bunu beğenmedi.
-
Genç Teğmenlerin bu tavrı malum kesimi baya sinirlendirmiş.Haberin yorumlarında Teğmenlere adeta nefret kusulmuş.Hiç şaşırmadım.
Yalnız burada dikkat çekmek istediğim husus bu Teğmenler 22-23 yaş aralığında olan gençler.Yani bunların dönemi dışında başka bir dönem görmemiş gençler.Muhtemelen birçoğu 'Andımız'ı son kez okuyan ve Milli Bayramları stadyumlarda kutlayan çocuklar..Buna rağmen içlerinden Atatürk'ü söküp alamamışlar.Ne yaptılarsa ne ettilerse Atatürk sevgisini unutturamamanın kıskançlığı var.
Ha bir de bu genç Teğmenlerin 'darbe' yapacağını ileri sürerek 'ihraç' edilmelerini isteyen tipler türemiş..Resmen komedi...
-
Haberin yorum kısmına bakın kansız bedeviler Atatürk düşmanları epilepsi nöbeti geçirmişler resmen hahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 31 Ağustos 2024; 23:10:47 > -
Malum kitle çabalasa bile doğruları silemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Erhan hocanın eline sağlık, kendisi aşırı milliyetçi olabilir ama Mustafa Kemal'e ve Türkiyeyi Türkiye yapan değerlere bağlı askerler yetiştirmiş. Tarih bilmeyen cahil yobazlar çatlasın kudursun.
-
Bu ülkede dönen dolapları anlamamak icin cok düsük IQ'lu olmak gerekir.. hepsi aynı taktik ve teknik üzerinden gerilen enerjiyi kararlı halde bırakma taktigi ve yıllardır iyi calısıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2024; 6:10:35 > -
Rahatsız olanların yazdıklarına bakıyorum, rasyonel bir gerekçeleri yok, sadece içlerindeki Atatürk ve cumhuriyete olan kinlerinin yansımasını görüyorum.
Atatürkçü olarak bu olayın üzerine ben daha mantıklı gerekçeler ve eleştirecek noktalar bulabilirim ama ülkenin temellerinin sarsılmaya çalışıldığı bu günlerde Atatürk"ün bizim için çok önemli bir değer olduğunu ve yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. 100 sene önce yaşayıp Atatürk karşısında sinenlerin torunları pusudalar.
-
o tavuk aktrollerin alınlarına smaççç basayım
-
"Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır, ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatları şov.
Bu boş işleri yapmayan diğer yüzde 90 mezun Atatürkçü değil miymiş ?
Şova, heykele, hakarete, halkı hakir görmeye devam.
Bu ülkeye sloganla faydası olanla, çalışarak, üreterek faydası olanlar arasında fark var.
Slogancılık dışında otomatik muhaliflik uğruna direkt düşmandan yana tavır koyanlarla, bu ülkeye sarsılmaz aidiyetleri belli olanlar arasında yine fark var.
Kendisi üzerinden bitmeyen sömürü yapılan mustafa kemal dirilse şu slogancılara gereken ayarı verirdi.
-
İstedikleri kadar Atatürk’ü silmeye ve radikal dinci bir nesil oluşturmaya çalışsınlar. Bir yerden patlak veriyor işte. Yetiştirdikleri çocuklar da Atatürkçü oluyor Çünkü özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin temelinde o var.
Erhan kim ki asker yetiştirecek? Buradaki olay dindar aile çocuklarının ateist olması gibidir. Eğer subayların Atatürkçü olmasını istemiyorlarsa subay olma şartlarını fazlasıyla düşürmeleri gerekiyor. Reis bir kararname imzalasın ve subay olmak için ilkokul mezunu olmak yeterli olsun. Bak o zaman hiçbir subay Atatürkçü olmaz. Sen böyle üniversiteye kadar okutursan başka ne olmasını bekliyorsun.
Haberin altındaki yorumlardan lağım akıyor
Atatürk den haz etmeyenlerden biri gelmiş diğerleride birazdan damlar.
-
Koskoca ulke kurulusundan 100 yil gecmis Islam ile Ataturk arasinda sikisip kalmiş. Gorunen o ki beka savasini da bu iki kavram uzerinden yeniden verecek zira ikisine de saplanmiş bir elmanin 2 yarisi mevcut.
Gelisim anlaminda çok geride kaldik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu olan Atatürk'ün de okuduğu Mektebi Harbiye'yi bitirenler elbette Atasının yolundan gidecek, gayet normal. Bu ilk değil ki ... Tebrik ediyorum yeni teğmenleri, yolları bahtları açık olsun. |
Genç Teğmenlerin bu tavrı malum kesimi baya sinirlendirmiş.Haberin yorumlarında Teğmenlere adeta nefret kusulmuş.Hiç şaşırmadım. Yalnız burada dikkat çekmek istediğim husus bu Teğmenler 22-23 yaş aralığında olan gençler.Yani bunların dönemi dışında başka bir dönem görmemiş gençler.Muhtemelen birçoğu 'Andımız'ı son kez okuyan ve Milli Bayramları stadyumlarda kutlayan çocuklar..Buna rağmen içlerinden Atatürk'ü söküp alamamışlar.Ne yaptılarsa ne ettilerse Atatürk sevgisini unutturamamanın kıskançlığı var. Ha bir de bu genç Teğmenlerin 'darbe' yapacağını ileri sürerek 'ihraç' edilmelerini isteyen tipler türemiş..Resmen komedi... |
Haberin yorum kısmına bakın kansız bedeviler Atatürk düşmanları epilepsi nöbeti geçirmişler resmen hahahaha |
AKP ve siyasal dinciler bunu beğenmedi. |
İstedikleri kadar Atatürk’ü silmeye ve radikal dinci bir nesil oluşturmaya çalışsınlar. Bir yerden patlak veriyor işte. Yetiştirdikleri çocuklar da Atatürkçü oluyor Çünkü özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin temelinde o var.
|
Rahatsız olanların yazdıklarına bakıyorum, rasyonel bir gerekçeleri yok, sadece içlerindeki Atatürk ve cumhuriyete olan kinlerinin yansımasını görüyorum.
Atatürkçü olarak bu olayın üzerine ben daha mantıklı gerekçeler ve eleştirecek noktalar bulabilirim ama ülkenin temellerinin sarsılmaya çalışıldığı bu günlerde Atatürk"ün bizim için çok önemli bir değer olduğunu ve yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. 100 sene önce yaşayıp Atatürk karşısında sinenlerin torunları pusudalar. |
"Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır, ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir."
|
|
Benzer içerikler
- reisten sonra kim gelecek
- genç emeklilere tavsiyeler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- columbia hangi ülkede ucuz
- 112. kanal aktif etme iphone
- fiat 600 fiyat
- adresten fay hattı sorgulama
- telefon iade edilir mi
- yapay zeka tahlil sonuçları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X