Şimdi Ara

Hard disc'ten Bluray Film Oynatan Cihaz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d,bluray formatllı filmleri indirip hard disc'ten oynatan cihaz almayı düşünüyorum?Varsa tavsiye edebilirmisiniz?

• http://forum.donanimhaber.com/m_55059813/mpage_2/key_/tm.htm

hocam şu konudaki '''HIMEDIA'' marka ürünleri araştırın derim.. konuyu okuyun. hatta orda alıp kullanan rakadaşlar da var, onlardan da yardım ve bilgi alabilirsiniz.
  • Başka bir ürün yokmu philips in blu ray leri hdd blu ray iso okuyabiliyor mu.
  • araştırma yapmanız gerekiyor. ben de bi ara sormuştum 3d bluray oynatıcılar harici hdd den 3d bluray isoları menülü olarak oynatmıyor mu diye .. oynatmadığını söylemişlerdi. zaten oynatsa herkes bu kadar çok merakla beklemez. uzun süreden beri burda bunların konusu açılıyor ve beklniyor.
  • 3d olması şart değil. 2d olanları acsın yeterli. Böyle bir cihaz varmi bildiginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

3d olması şart değil. 2d olanları acsın yeterli. Böyle bir cihaz varmi bildiginiz

eğer normal bd isoları açsın menülü olarak diyorsanız o başka.. orta-üst düzey medyaoynatıcılar açıyor. dune hd smart serisi açıyor mesela. tabii burda sizin bütçeniz önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.