Bildirim
Hard disc'ten Bluray Film Oynatan Cihaz var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_55059813/mpage_2/key_/tm.htm
hocam şu konudaki '''HIMEDIA'' marka ürünleri araştırın derim.. konuyu okuyun. hatta orda alıp kullanan rakadaşlar da var, onlardan da yardım ve bilgi alabilirsiniz. -
Başka bir ürün yokmu philips in blu ray leri hdd blu ray iso okuyabiliyor mu. -
araştırma yapmanız gerekiyor. ben de bi ara sormuştum 3d bluray oynatıcılar harici hdd den 3d bluray isoları menülü olarak oynatmıyor mu diye .. oynatmadığını söylemişlerdi. zaten oynatsa herkes bu kadar çok merakla beklemez. uzun süreden beri burda bunların konusu açılıyor ve beklniyor. -
3d olması şart değil. 2d olanları acsın yeterli. Böyle bir cihaz varmi bildiginiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackmagicman
3d olması şart değil. 2d olanları acsın yeterli. Böyle bir cihaz varmi bildiginiz
eğer normal bd isoları açsın menülü olarak diyorsanız o başka.. orta-üst düzey medyaoynatıcılar açıyor. dune hd smart serisi açıyor mesela. tabii burda sizin bütçeniz önemli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X