Şimdi Ara

Hard Disk Bozuldu Recover ettim ama ... (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başıma kötü bir olay geldi belki bir çözüm yolu biliyorsunuzdur,

1tb harddisk artık yetmediğinden 1.5tb almaya karar verdim. 1tb hd deki verilerimi EASEUS Recovery programı ile recover ettim 700 küsür gb. ancak bir hata edip dosyaları açma gereği duymadan recovery tamamlandıktan sonra hard disk'i geri getirilemeyen programlarla formatladım ( ki sattıktan sonra ne olur ne olmaz alan kişi recover etmeye çalışır diye içindeki her şeyi de yok ettim) şimdi ise 700gb verim var ama hiç bir şeyi açamıyorum ... :((( 2003 den beri resimlerim videolarım arşivlerim vs. her şey şu anda açılmıyor. Örenk veriyorum Bluray film 25gb gözüküyor özelliklerinde vs. ama açınca cannot render file diyor ya da bir mp3 açsam 15000 taneden herhangi birini winamp'de 0:00 olarak gözüküyor ama özelliklerinde 5mb vs. yani sanırsam içindeki tüm dosyaları corrupted olarak recover etmiş gerizekalı program. Benzer bir şeyi yaşadığım için hd ye hiç dokunmadan direk recovery yaptım ancak ona rağmen hiçbir şey çalışmıyor :(

Üzerine soğuk su mu içim artık yoksa bir yolu var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebtawi -- 19 Ocak 2011; 19:57:09 >

• Kimse anlamıyor mu arkadaşlar bu konudan ?
  • Günceldir problem :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.