arkadaslar pc acılırken bı ekran gelıyor ve baslangıc dosyalarında hata verıydu sıstemın baslangıc klasorlerının duzeltılmesı gıbı bır hata snra win 7 ccd si ıle format atmaya calısırkende c:\boot eksık veya okunamıyor dıyor pcde su an yuklu sstemde yok ne yapmam gerekıyor sonunda chkdsk dıyor ama pc acılmadan bunu yapmam mumkunmu acaba acıl yardım beklıyorum sorun hard diskden gıbı gorunuyor gıdıp yenısını alsammı acaba?
Cd ile açtığında harddiskin boyutunu tam olarak görebiliyor musun? Format atmadan önce eğer önemli bilgilerin yoksa tamamen diskleri sil sonra tekrar oluştur. Ama bunu yapmadan önce farklı bir cd ile denemende fayda var belki cd sorunlu olabilir.
memtest86 ile ramlerinizi bi test edinde ondan sonra gidip disk almayi dusunun...
hocam dısklerın boyutunu gorebılıyorum komple sıldım tekrar denedm yıne olmadı tam hata su sekılde the file or directory c:\boot is corrupt and unreadable. please run the chkdsk utility. exeter hocam pc yi acabılsem dedıgını yaparım ama acamıyorum
cd'den açtıkran sonra kurtarma konsoluna girip chkdsk / f komutunu çalıştırabilirsin.
kurtarmayı sectıgım zamanda hata veryor zaten bu harddiskden cok cektım yıne ondan gıbı gelyor bana ama daha once karsılasan hc olmadımı ya bole bısyle