Şimdi Ara

Hard Disk Sıfırlama (Fabrika Ayalarına Döndürme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Asus N56VZ modeli laptopum var uzun zamandır kullanıyorum format atmak isterken sonra bir arkadaştan HDD sıfırlama duydum. Bunu nasıl yapabilirim her harddiske yapılır mı format atmadan önce mi HDD sıfırlamak iyi olur attıktan sonra mı iyi olur bilgisi olan paylaşabilir mi?

• arca01 kullanıcısına yanıt
    laptop diskine önermiyoruz öyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

laptop diskine önermiyoruz öyle birşey

Yalnız benim bilgisayarın bir önceki formatında diski bölümlendirirken tam hatırlamıyorum ama örnek vereyim HDD yi 250 Gb C ye 750 gibide D ye vermeye çalıştık olmamıstı hata verdi sonra azaltarak denedik en son C ye 80 gb D ye de 900 küsür gibi kalanı verdik işte ama C ye 80 gb tabiki yetmiyor yani o yüzden yeniden format atacağım tekrar aynı sorunu görür müyüm sebebi ne olabilir
    öyle bir şey varsa son çare olarak deneye bilirsin tabiki
    MaxBlast 4 diye bir program var googleda resimli nasıl kullanılıyo bulabilirsin
    buraya bak
    benim kullandığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

öyle bir şey varsa son çare olarak deneye bilirsin tabiki
    MaxBlast 4 diye bir program var googleda resimli nasıl kullanılıyo bulabilirsin
    buraya bak
    benim kullandığım

Son çare deneyeyim yapacak bir şey yok bunu denedikten sonra format atarım inşallah olur
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:14:48 >
  • SSD geçme imkanın varsa hiç durma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.