Şimdi Ara

Hard Diskteki Birleştirilemeyen Bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 4-5 senelik hdd ye sahibim 1-2 sene önce linux denemek için hdd'yi 3'e bölmüştüm daha sonra linux'u kaldırınca hdd o şekilde kaldı. Sonra iki bölümü birleştirmeye çalıştım ama beceremedim ayriyetten 3 e bölmeden önce pek farkında değildim ama bu olaylardan sonra hdd ısısı arttı ve işlem yaparken ağırlaşma başladı hdd test programlarında herşey olması gerektiği gibi ama neden böyle bilmiyorum. Hdd 3 parça ben "100 mb" bölüm ile "180 gb"lık bölümü birleştirmek istiyorum bunu yapmam için yardım eder misiniz? Dün format atmıştım pc ye o yüzden tekrardan gün yüzüne çıkardım şu partisyon birleştirme işini bu sefer halletmek istiyorum :)

Resim yükleyemedim burdan Diskin durumu için bakabilirsiniz.
    https://drive.google.com/file/d/0B-X_YcoMB_UmUUZPTmk2WEV3Yms/view?usp=sharing

• 100mb lik bolum windows tarafindan kurulumda olusturulur bunu baska bolumlerle birlestiremezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, peki bu bu 100mb lik alanı silsem sorun yaşar mıyım? Demek istediğim "Bilgisayarım"a girdiğimde sadece iki bölüm görmek istiyorum.
  • Silerseniz isletim sistemi acilmayabilir masaustunden bilgisayarima baktiginizda o bolumu zaten gormezsiniz sadece disk yonetiminde gorunur

• *666* kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de şuan 3ü de gözüküyor ama dün akşam kurcalarken yaptım ondan öncesinde çıkmıyordu yeni birim olarak eklemiştim şuan silmeyi deneyeceğim umarım sorun yaşamam :)
  • hrdtch H kullanıcısına yanıt
    En fazla birdaha format atarsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.