Merhaba, HD'den CD'ye kayit icin Nero'dan baska ne onerirsiniz? (Nero ingilizce oldugu icin TR karakterli dosyalari Nero ile kaydedemiyorum.) Simdiden tesekkurler
ben nero kullanıyorum ve türkçe karakterli dosyaları kopyalayabiliyorum...
bende genelde nero kullanıyorum ve türkçe ile ilgili bir sorun ile karşılaşmadım.ama daha önceleri "Disc Juggler" adında bir program kullanıyordum.bu daha basit bir program.ancak cd yakma oranı nero ya göre yüksek.
arkadaşlar lütfen konuları ait oldukları yerlere açalım.Mesela bu yazılım bölümünün konusu.Ben taşımaktan yoruldum vallahi.Taşıyıncada topiğimiz silindi gibilerinden sitemler alıyoruz üstelik.
easy cd greator onu kullanmayı dene.
karisiklik icin ozur dilerim sorunun nerden geldigini anladim. Benim sistem isminde TR karakter iceren dosyalari bir ortamdan baska ortama tasirken yaptigi karsilastirma sirasinda ozgun TR karakterli bir harfi (mesela Ç,Ş...) ayni harfin ing.si ile karsilastiriyor (Mesela C ve S)ve dosya isimlerinin tutmadigini soyluyor. Ayni prob.i Winzip de de yasiyorum!TR karakterli(isimleri) dosyalari bulamiyor sistem veya bulsa da karsilastirma sirasinda tutmadigi icin o dosyalari eliyor ve ZIP lemiyor!!! Aynisini Nero da C'den compliationa atarken de yapiyor. Regional settimgs de Code Conversionlar da dahi olmak uzere her sey Turkce ye ayarli. Arkadaslar muzdarip durumdayim,bilenler yardim etsin lutfen. Herkese tesekkurler
XP kullanıyorsan XP bunu kendi yapıyor içindeki programla.