Şimdi Ara

Hardcore hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 51 lvl heroic barbarım şimdi öldü.Şoktayım, öylece bakıyorum ekrana, bütün emeklerim boşa gitti, 41 h played game pofff, korktuğumda başıma geldi, en çok tırstığım mobların (fatal maniac) 5 tanesi üzerime koşup patladı .
    Acaayipte zor geliyor yeni bir karakter acıp kasmak su anda

• Bende başta çok düşündüm hardcore açmayı, oyuna bambaşka bir hava katıyor ama hardcore oynamak için en az senin gibi 10 kişi felan olmalı ki sana uyan saatlerde mutlaka yanında birileri olsun birlikte takıl, en azından itemlerini iyileştirene kadar. Geçmiş olsun valla bende monk ile oynamak istiyorum ama şuan hell deyim tekrar oyunu 3 kere daha bitirmek kasıyo beni açmıyorum :)
  • Benim de var ama henüz 10 level :) Ara sıra oynayarak level atlatmaya bakacağım, bakalım kaç levelı göreceğim.

Geçmiş olsun.
  • Neyse, şoku atlattım tekrar actım hc karakteri, heyecan burada :)
  • Hardcore cidden sabır isteyen bir iş, öyle normal game gibi ilerleyip bir an önce 60 olmaya çalışmamak lazım. Zorlandığınızı düşündüğünüz yerde farm yapmanız bence en iyi yöntem.

Link : Lv 60 Barbarian Hardcore

Mesela bu arkadaş yaklaşık 1.5 hafta Act I'i farmladı. Ve milim milim ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bromfenol

Neyse, şoku atlattım tekrar actım hc karakteri, heyecan burada :)

Ben de nm act 3 e ulaşmak üzereyim ve beni de fallen maniac korkusu aldı. Karekterinin defans resist bilgilerini yazarmısın.
  • valla karakter silindiği için yazamayacagım def bılgılerını hatırımda degıl acıkcası ama o addler sana carpıp patlıyor yanı direk hp olayı, benım uzerımde 5 tanesı bırden patladı, kita yaparken odaya gırdım meger 5 ide oradaymış gumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bromfenol -- 29 Mayıs 2012; 22:42:03 >
  • Arkadaşlar party şeklinde ilerlerken Hardcore ölünce diğer takım arkadaşların kaldırabiliyor mu yerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar party şeklinde ilerlerken Hardcore ölünce diğer takım arkadaşların kaldırabiliyor mu yerden?

kaldıramıyor sanırım + oynamak isteyenler ekleyebilir hardcore...

makaveli#2402
  • En azından elektrik,internet kesintisi yüzünden ölmemişsin :D Yiğitler gibi düşmüşsün savaş alanında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

En azından elektrik,internet kesintisi yüzünden ölmemişsin :D Yiğitler gibi düşmüşsün savaş alanında :D

aynen.bende şimdi onu yazıcaktım 2 sefer sistem takıldı.battle net server bilmem kaç hatası verdi ve karakterim öldü şimdi tırsıyorum hardcore açmaya normal karakterle devam ediyorum.
  • hardcore'a yürek dayanmaz ya.Ben heycandan hangi skill e basıcağımı bile karıştırır ölürüm aşırı heycan var bende parmaklarım karışıyor
  • Hardcore süper bir mod aslında. Oyuna aşırı bir zevk katıyor. Ama bu modda oynama zamanınız çok yanlış olmuş.

Bence Hardcore karaktere başlamadan önce en az bir karakterle level 60 olmak, ve Hardcore açmayı düşündüğünüz karakterin softcore versiyonu ile başlayıp en azından bir level 45 olmak gerekiyor ki hem karakteri hem de oyunu iyice içinize yedirin.

Yoksa böyle unufak sebeplerden 41 saatinize yazık oluyor.

Ha ayrıca server problemleri varken Hardcore açmayın bence. Daha 1-2 ayı var Hardcore için.

Ben de arkadaşla coop deneyeyim diye Hardcore açtım level 10 olup çıktım o karakterden duruyor kenarda şimdi. Yukarıda saydıklarım gibi yapıp o karaktere devam edeceğim.

Hardcore'u coop oynamak hele çok daha zevkli oluyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Mayıs 2012; 10:03:17 >
  • Normal modda 50 lvl karakter var, yani mekanikleri öğrendikten sonra hc moda gectim, 4 senelık wow gecmısımde var genelde mele oynardım.
    Heyecan katmak içi bu moda gectım.Tekrar actıgım karakterde hc
    Genelde aksamları onlıne olabılıyorum en zayıf oldugum zamanda bılgısayarın basına oturup oyuna yeni basladıgımda konsantrasyon sonra gerisi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bromfenol -- 31 Mayıs 2012; 11:12:25 >
  • La ben aldım da ilk orijinal oyunumu , tabii o da Diablo 3 ama çok iyi bilmiyorum , Çin'cem iyi ama İngilizcem kötü :) Neyse ölünce karakter geri gelmiyor mu ve sadece hardcore moda mu mahsus bir özelik bu ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.