Şimdi Ara

Harddisk 60 gb nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az ewwel topladığım sistemi kurdum. ama harddiskin büyük bir bölümü yok .

200 gb seagete ncq .. ama 131 gb görünüyor. biosu da güncelledim ama aynı ..

• quote:

Orjinalden alıntı: xeriBi

arkadaşlar az ewwel topladığım sistemi kurdum. ama harddiskin büyük bir bölümü yok .

200 gb seagete ncq .. ama 131 gb görünüyor. biosu da güncelledim ama aynı ..

Windows SP 2 ile bu sorunun düzelecektir...
  • nasıl yani :) sp2 de kurdum. ama harddiskimin geri kalan kısmını nasıl getircem bilmiyorum
    teşekkürler
  • Denetim masasından yönetimsel araçlar bilgisayar yönetimine gir disk yönetimini seç orada içimlenmiş ve biçimiz haliyle tüm bölümlerin gözükmesilazım,, bilgisayarımda gözükmeyen kısım orada gözükür üstüne sağ tıkla ve biçimlendir artık bilgisayarımda göükecektir...
  • peki win xp cd si taktıp pc yi yeniden başlattığında hdd ne kadar görünüyor? ve 8mb lık başla bir ham bölüm var mı?
  • partitionmagic de görünmüyor. ilk hdd yi formatlayıp win kurduğumdada 131 gb görünüyodu.
    harddisk te problem olabilirmi
  • hiç görmedim duymadım ama 131gb a sınırlayan bi jumper oalbilir belki üzerinde windows kurulduktan servicepack yüklendikten sonra bile "görmüyor hala" diyorsan. ama görmesi lazım windows kurulumunda ön yükleme kısmında zaten 131 üstünü görmüyo sonrada yapıyon gerisini her halukarda.
  • tamam oldu şimdi. sp2 yi kurduktan sonra resetlememişiz sanırım.

sizide boş yere yordum kusura bakmayın. konu açılmışken partition magicle ntfs yapmakla xp kurulum cd si ile yapmak aynımıdır ?? hangisi iyidir?
  • Sanırım XP yi kurduğunuz CD servis packsiz. Sonradan servis packler kurulduğunda nasıl düzeltiliyor tam bilemiyorum ama benim de başıma gelmişti. Servis pack entegreli bir Xp Cd'si ile kurarsan sanırım sorun daha kolay çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.