Şimdi Ara

Harddisk Bozuldu Sorunu Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici hard diskimi kuzenime vermiştim televizyona bağlayıp dizi izliyordu ama 2 gün önce harddisk in televizyonda görünmediğini söyledi bende aldım bilgisayara taktım ışığı yanıyor fakat ne ses var ne uyarı balonu bir başka bilgisayarda da denedim olmadı

WD My Passport 500 gb usb 3.0

yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim

• Modeli ne tam olarak yaz bence bir de sor yere dusurmus mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de disk yonetiminde gozukuyor mu bak ayrica sadece isik mi yaniyor disk donuyor mu bak

• afc101 A kullanıcısına yanıt
    disk yönetiminde görünmüyor ses de gelmiyor sadece ışık
  • Plaka donmuyor demek o zaman distan birsey yapmak zor tamiri dene ama bu sorunlar genelde dusurulunce olur yenisini verirler mi bilmem bilgi kurtarmak konusu zor o konuyu acmiyorum bile umarim basit bir arizadir kart degisimi olmadan hallolur pcb kart meselesi sorun cunku bilgilerin yenilenebilir bilgidir umarim

• Garanti varsa rma ac yolla.uzerinde catlak kirik vb bi iz olmasin.sakin icini acma garantiyi iptal ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: afc101

Plaka donmuyor demek o zaman distan birsey yapmak zor tamiri dene ama bu sorunlar genelde dusurulunce olur yenisini verirler mi bilmem bilgi kurtarmak konusu zor o konuyu acmiyorum bile umarim basit bir arizadir kart degisimi olmadan hallolur pcb kart meselesi sorun cunku bilgilerin yenilenebilir bilgidir umarim

yenilenir fakat yaklaşık 400 gb tı yenilemek baya zor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: feal124

quote:

Plaka donmuyor demek o zaman distan birsey yapmak zor tamiri dene ama bu sorunlar genelde dusurulunce olur yenisini verirler mi bilmem bilgi kurtarmak konusu zor o konuyu acmiyorum bile umarim basit bir arizadir kart degisimi olmadan hallolur pcb kart meselesi sorun cunku bilgilerin yenilenebilir bilgidir umarim

Garanti ye yollamadan bir dene istiyorsan yeni wd 2.5 larin icinde normal 2.5 hdd cikiyor oyleyse tak bilgisayara eskiyse hdd nin sata cikisi yok direkt usb ki cok kotu bu durum acmasi kolaydir zedelemeden acabilirsin dikkat et benim diskte isik oylece duruyordu dusurme yine de modeline tam bak youtube da birileri icini acmistir dene bakalim sata disk ise umalim ufak bir temassizlik sorunu olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feal124

quote:

Garanti ye yollamadan bir dene istiyorsan yeni wd 2.5 larin icinde normal 2.5 hdd cikiyor oyleyse tak bilgisayara eskiyse hdd nin sata cikisi yok direkt usb ki cok kotu bu durum acmasi kolaydir zedelemeden acabilirsin dikkat et benim diskte isik oylece duruyordu dusurme yine de modeline tam bak youtube da birileri icini acmistir dene bakalim sata disk ise umalim ufak bir temassizlik sorunu olsun

teşekkürler youtube a bakarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.