Şimdi Ara

Harddisk Isısının Sabit 40C Olaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardımınıza ihtiyacım var. Programlara baktıgımda harddisk in ısısı hep 40C olarak gösteriyor hiç oynama yok. Ayrıca kasanın içinede bakıyorum hafif ısınma var. Kasanın içi odadan serin fakat hard disk nedense ısınıyor. Degerlerin resmini atayım belki ısıyı düşürme yolları bulunur.

Ayrıca windows 7 nin araçlarındaki ısı göstergesiyle programlardaki bir tutmuyor. Windows cpu ya 10derece derken programlar 38 derecede kitlenip kalıyor

Harddisk Isısının Sabit 40C Olaması

Resim açılmıyorsa :https://store.donanimhaber.com/88/53/71/885371cee8e08e49a62b34de53cd4776.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarishaChii -- 18 Temmuz 2013; 4:15:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MarishaChii

Beyler yardımınıza ihtiyacım var. Programlara baktıgımda harddisk in ısısı hep 40C olarak gösteriyor hiç oynama yok. Ayrıca kasanın içinede bakıyorum hafif ısınma var. Kasanın içi odadan serin fakat hard disk nedense ısınıyor. Degerlerin resmini atayım belki ısıyı düşürme yolları bulunur.

Ayrıca windows 7 nin araçlarındaki ısı göstergesiyle programlardaki bir tutmuyor. Windows cpu ya 10derece derken programlar 38 derecede kitlenip kalıyor

Resim açılmıyorsa :http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qfnzr.png

hocam hdd ye direk bir soğutma olmadığı için ısınması normal ve hdd sıcaklığı çok değişen birşey değildir zaten ama 40 derece olması bana biraz fazla geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaptain1001 -- 18 Temmuz 2013; 4:17:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

hocam hdd ye direk bir soğutma olmadığı için ısınması normal ve hdd sıcaklığı çok değişen birşey değildir zaten ama 40 derece olması bana biraz fazla geldi

İşin kötü yanı bu programlarda işlemcide yükteyken veya boştayken hep 38de aynı degeri veriyor. Ama windows 7 nin göstergesiyle everest programı dogru gösteriyor. everesttede hdd ısısı göstermiyor galiba bulamadım. Yani bu resimde gördügün sıcaklıklar 7x24 bu şekil gösteriyor bir sorun olmalı oyundaykende boş masaustundeykende degerler aynı olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarishaChii -- 18 Temmuz 2013; 4:21:31 >
  • quote:

quote:

İşin kötü yanı bu programlarda işlemcide yükteyken veya boştayken hep 38de aynı degeri veriyor. Ama windows 7 nin göstergesiyle everest programı dogru gösteriyor. everesttede hdd ısısı göstermiyor galiba bulamadım. Yani bu resimde gördügün sıcaklıklar 7x24 bu şekil gösteriyor bir sorun olmalı oyundaykende boş masaustundeykende degerler aynı olmamalı

işlemcinin aynı değerde kalması için bişey söyleyemem bios ekranında vs. sıcaklıklar sorunsuz bir şekilde gösteriliyorsa programlarda bir sıkıntı vardır

• quote:

quote:

quote:

işlemcinin aynı değerde kalması için bişey söyleyemem bios ekranında vs. sıcaklıklar sorunsuz bir şekilde gösteriliyorsa programlarda bir sıkıntı vardır

son mesajı attıgımdan sonra far cry 3 e girdim. şimdi çıktıgımda harddisk 43 derece gösterdi hala 43te bekliyor ya sorun bende ya programlarda. Ayrıca everest ile hdd sıcaklıgına bakabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarishaChii -- 18 Temmuz 2013; 4:49:17 >

• bnm ki ne gore cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

bnm ki ne gore cok iyi

sizinki kaç derece hocam benim bilgisayar yeni ama 2 ay oldu alalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

bnm ki ne gore cok iyi

sizinki kaç derece hocam benim bilgisayar yeni ama 2 ay oldu alalı

50 55 degisiyor.

• Yaz ayında 40C disk soğuk bir disk olarak düşünülebilir. 55C'ye kadar yolu var çok sıcak ortamlarda.
  • Birçok disk için maksimum sınır 55-60 derecedir. Bu değerlere yaklaşmadıkça sorun oluşmaz.
    Havanın ortalama 30-35 derece olduğu Temmuz ayında disk ısısının 40 derece olması gayet doğaldır.
    Bilgisayarın veya harddiskin yeni - eski olması bu durumu değiştirmez.
  • Aynen Odada bile zor duruyorum zayıf olmama ragmen nasıl terliyorum bir bilseniz Hdd sogutucuları ucuzmuş fakat nereden alacagımı bilmiyorum vatan da bi tane var ondada stok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarishaChii -- 18 Temmuz 2013; 17:27:00 >
  • hava biraz serinleyince 37 dereceye kadar düşüyor bir sogutucu almak çözüm olacak herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.