Merhaba iyi günler hardiskimde bırakmış olduğum videodaki gibi ses geliyor. 1 TB seageta harddisk var ve 240 GB SSD m var . Harddiski devre dışı bırakınca ses gelmiyor ve bilgisayar takılmıyor.fakat aktifken bilgisayarım takılıyor ve sanırım okuyamadigi için o bip sesi geliyor sönüyor eğer hala açmaya çalışırsam o şeyi devam edin o ses dit yapıyor susuyor deniyor okumayı duyuyorum bu sesi assagi bıraktım zaten videoyu. HDD regenerator ve HD tune den harddiski okuttum eror scande sonuçları paylaşacağım acaba ne yapsam düzelir bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen Ekleyemedim videoyu bulamadım ekleme yerini sanırım yok resim üstte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harddisk kafa sorunu badsector
-
-
Bilgileri acilen baska bir hdd ye aktarmanızı öneririm.
-
Videoyu atabildim assagida Önemli bilgi yok hocam oyun için zaten , nasıl düzeltebilirim acaba hardddisk mi almam lazım yeni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artık kımse 1 tb mekanık hdd ler ıcın ıgrasmaz. kaldıkı sızınkı mekanık kısım kaynaklı bozukluk. bkart olayı dıcem ama oda sıze zaten olmaz. aslında bu 1 tb seagatelerın kronık sorunu hepsı nerdeyse yuzde 75 sı bolulmakta. o yuzden en ıyısı yenı hdd alınız. onemlı bılgıler var ıse hemen yedekleyınız o hedd yı su an kullanmayınız yenıo hdd alıp yedeklıyene kadar bılgılerınızı.
-
Peki HDD olarak ne önerirsiniz 500 GB liklar da olur pek butcem yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anakartınız nedır bılmıyorum ama!
yedekleme ıcınmı kullanıcaksınız 500 gb hdd yi.
mekanık hdd mı ıstıyorsunuz ?
ben sata yada m2 ssd onerırım sıze. yedekleme ıcın kullanılıcak bıle olsa.
-
370 gb aile fotoğraf video arşivim var ve tek hdd de duruyor. bunları yedeklemek istiyorum bana ne önerebilirsiniz? yedekleyip bir kenara koyup uzun yıllar öyle duracak. 500gb harddisklere bakıyorum fakat hepsi yenilenmiş ürün. sıfır yok galiba
-
tabi en güzeli bence tasınabılır usb3 2.5 inch bir hdd ye yuklemek.
ama su an o konulardan uzak oldugumdan sıze marka model oneremıcem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X