Şimdi Ara

Harddisk Kopyalama Yardım Lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acronis True Image 2012 programını satın almak istiyorum. Deneme sürümü kontrol ettim aradığım program bu. Fakat aktivasyon'u internet üzerinden yapıyor. Alacağım lisans'ı şirketteki birden fazla bilgisayar için kullanabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftipen -- 3 Ekim 2011; 12:49:43 >

• Merhaba,

Alacağınız lisans tek kullanıcı için geçerlidir..
  • Selam
    Lisansını alacağınız yazılımı tek bilgisayarda kullanabilirsiniz. Fakat bir Acronis Boot CD'si oluşturursanız, bunu binlerce bilgisayarda kullanmanız mümkündür.
    Zaten Acronis Boot CD'si oluşturmadan yazıllımı kullanmaya devam ederseniz, bilgisayarınız çöktüğünde çok sıkıntı yaşarsınız. Yani; Acronis Boot CD'si olmadan almış olduğunuz yedeğinizi geri yükleyemezsiniz!
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftipen

Acronis True Image 2012 programını satın almak istiyorum. Deneme sürümü kontrol ettim aradığım program bu. Fakat aktivasyon'u internet üzerinden yapıyor. Alacağım lisans'ı şirketteki birden fazla bilgisayar için kullanabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Piyasada dolu ghost cd si var boşuna para vermeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Lisansını alacağınız yazılımı tek bilgisayarda kullanabilirsiniz. Fakat bir Acronis Boot CD'si oluşturursanız, bunu binlerce bilgisayarda kullanmanız mümkündür.
    Zaten Acronis Boot CD'si oluşturmadan yazıllımı kullanmaya devam ederseniz, bilgisayarınız çöktüğünde çok sıkıntı yaşarsınız. Yani; Acronis Boot CD'si olmadan almış olduğunuz yedeğinizi geri yükleyemezsiniz!
    Kolay gelsin..

Ok bootable media (cd, usb...vs) oluşturmayı yaptım onda sorun yok. Sorun şu image yedeği oluşturmak istediğim diğer bilgisayarlara programı kuramıyor olmam. Çünkü internetten aktivasyon istiyor. Dolayısıyla her bilgisayar için ayrı bir $49 ödememi istiyor.

Aslında elimde Norton Ghost 9.0'ın bir kopyası var key'iyle birlikte. Fakat onun da Win7 desteği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wwwselcuk

Bu mesaj silindi.
    Öncelikle burası donanım forumu, warez sitesi değil !

Hiç değilse bu tür mesajları forumun ortasına değilde, özel mesaj yolu ile kişiye gönderirseniz kurallara uymuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 4 Ekim 2011; 7:52:06 >
  • haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Norton ghostun dos sürümü sanırım Norton 11 her neyse win 7 de sorunsuz çalışıyor ben hiç bir sorun yaşamadan win 7 ilk çıktığından beri kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftipen

quote:

Selam
    Kolay gelsin..

Ok bootable media (cd, usb...vs) oluşturmayı yaptım onda sorun yok. Sorun şu image yedeği oluşturmak istediğim diğer bilgisayarlara programı kuramıyor olmam. Çünkü internetten aktivasyon istiyor. Dolayısıyla her bilgisayar için ayrı bir $49 ödememi istiyor.

Aslında elimde Norton Ghost 9.0'ın bir kopyası var key'iyle birlikte. Fakat onun da Win7 desteği yok.

Selam
    Kardeş elinizde veya oluşturduğunuz bir Boot CD'si(Bootable media CD) var. Bu CD ile X bir bilgisayarı başlartarak yedek alabilir veya geri yükleyebilirsiniz. Ben bir Acronis Boot CD'si ile yüzlerce bilgisayarın yedeğini alıyor veya geri yüklüyorum ki, bu Boot CD illegal bir yazılım.

İsterseniz hazırladığınız boot CD ile diğer bilgisayarları tek tek açarak F11 tuşunu aktif edebilirsiniz ki, bilgisayar açılırken bu tuşla istediğiniz zaman yedek alabilir veya geri yükleyebilirsiniz.

Norton Ghost DOS programı, bilgisayar AHCI veya SATA NATIF MODE durumunda iken çalışmaz! Sadece IDE modunda açılır ve yedek alınır.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Hiç değilse bu tür mesajları forumun ortasına değilde, özel mesaj yolu ile kişiye gönderirseniz kurallara uymuş olursunuz.

Selam @ProbLem!
    wwwselcuk arkadaştan alıntı yaptığınız metin içeriği ve uyarı tamam da, seri numarası ve oradaki link neden duruyor acaba?

Madem ki, Öncelikle burası donanım forumu, warez sitesi değil ! diyorsunuz, bunu siz kendiniz ugulamışsınız.
    Bu sözünüze göre, mesajınızı editleyin lütfen. Gülmekten karnım ağrıdı desem yalan söylememiş olurum..

Bu arada; Diğer taraftaki mesajınızdan okuduğum kadarı ile elinizde bir çok bozuk HDD varmış. Benimde elimde kendime ait 3 tane SATA2 HDD var. Bunların kartları yanık ve bilahre size bildireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim..
    Kolay gelsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Selam @ProbLem!
    wwwselcuk arkadaştan alıntı yaptığınız metin içeriği ve uyarı tamam da, seri numarası ve oradaki link neden duruyor acaba?

Madem ki, Öncelikle burası donanım forumu, warez sitesi değil ! diyorsunuz, bunu siz kendiniz ugulamışsınız.
    Bu sözünüze göre, mesajınızı editleyin lütfen. Gülmekten karnım ağrıdı desem yalan söylememiş olurum..

Bu arada; Diğer taraftaki mesajınızdan okuduğum kadarı ile elinizde bir çok bozuk HDD varmış. Benimde elimde kendime ait 3 tane SATA2 HDD var. Bunların kartları yanık ve bilahre size bildireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim..
    Kolay gelsin..

Selam, farkında olmadan yapılan ufak bir yanlışlık.. Haklısın benim bunu paylaşan adamdan ne farkım kaldı.

Elinizdeki bozuk harddisklerin marka ve serisini bildirirsen bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 4 Ekim 2011; 7:03:06 >

• Bende diskimi HDClone ile kopyalamıştım...
    NERO essential vardı çalışmamaya başladı.(masaüstü simgesine tıklıyorum ama hiçbirşey olmuyor)
    bazı programlarda da sorunlar oluştu
    bununla ilgisi olabilir mi..
    genel olarak herşey yolunda ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Bende diskimi HDClone ile kopyalamıştım...
    NERO essential vardı çalışmamaya başladı.(masaüstü simgesine tıklıyorum ama hiçbirşey olmuyor)
    bazı programlarda da sorunlar oluştu
    bununla ilgisi olabilir mi..
    genel olarak herşey yolunda ....

Selam
    HDClone programını kullanmadığım için kesin bir şey söylemek yanlış olur. Ama Ghost veya Acronis ile alınan yedekler, kesinlikle bilgisayarı ilk kurduğunuz ana dönüştürürler.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.