Şimdi Ara

harddisk silinen fotograflar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddiskimden fotograflar silinmiş. ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum. geri getirmenin bir yolu var mı?

• keefor K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımı servise göndermiştim, yeniden işletim sistemi yüklenince onca önemli verilerim gitmişti.
    Pek fazla umut etmiyordum bu tip programları ama;
    http://www.fullprog-ramlarindir.com/ontrack-easyrecovery-professional-full-tam-indir.html 

fullprog-ramlarindir.com'da yer alan aradaki "-" işaretini kaldırın.

Bu linkteki program ile gerçekten tam anlamıyla herşeyi geri getirebiliyorsunuz. Kurulumu ve kullanımı hakkında yardımcı olabilirim, hatta beraber de kurtarabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 27 Aralık 2015; 21:11:23 >
  • Aynen. Easy recovery iş görüyor
  • Recuva adlı bir program var. İş görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    rar şifresi kırdığını veya silinmiş fotoğrafları geri getirdiğini iddia eden programlar çöptür, hiçbir işe yaramaz...

fotoğraflar gitti... belki hard diski FBI'a gönderirsen oradakiler kurtarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

rar şifresi kırdığını veya silinmiş fotoğrafları geri getirdiğini iddia eden programlar çöptür, hiçbir işe yaramaz...

fotoğraflar gitti... belki hard diski FBI'a gönderirsen oradakiler kurtarır

Katılıyorum daha 1 gün önce silinmiş dosyayı geri getirmek için kullanmadıgım program kalmamıştı yine geri gelmedi.

Pc format attırdım adam C sürücüsüne format atcagına D diskinede format atmış gitti 7 8 yıllık fotoğraflar şimdi nasıl geri gelir diye düşünmüyorum denemediğim yol kalmadı bu programlar boş iş denedim hepsini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler silinenleri geri yükledim ama phoyoshop paint veya windows fotograf görüntüleyicisi ile açamadım. windows 10 kullanıyorum. bunun da çözümünü bilen çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Restoration adlı program da geri getirebiliyor ama her şeyi değil. Bazen bir dakika önce sildiğini bile getiremiyor ama bir hafta önce sildiğini getiriyor. Yine de denemekte fayda var.

Sorununun çözümüne dair bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keefor

teşekkürler silinenleri geri yükledim ama phoyoshop paint veya windows fotograf görüntüleyicisi ile açamadım. windows 10 kullanıyorum. bunun da çözümünü bilen çıkar mı?

Hatalı kopyalamış olabilir, tekrar deneyin.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hard diskten silinen fotoları geri getirebilen veya rar şifrelerini kırabilen programı yazanlar zaten kazandıkları paraları sayarken onlarca para sayma makinası yakardı...

en iyisi harici bir hard diske düzenli olarak yedek almak, ben takıntılıyım o konuda, harici hard diskimde yedeğin yedeği bile var, aynı resim klasörlerini 3 - 4 kere yedeklemişim :)
    geri yüklediklerin orijinal foto değil, sadece dosya isimleri benzer, boyutları çok çok düşük bir şey, açamazsın onları, biliyorum çok çok gıcık bişe ama silinen fotoğraflar gider, çok fazla takılma,
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

geri yüklediklerin orijinal foto değil, sadece dosya isimleri benzer, boyutları çok çok düşük bir şey, açamazsın onları, biliyorum çok çok gıcık bişe ama silinen fotoğraflar gider, çok fazla takılma,

pekala, teşekkürler yardımın için. son 10 yılım silindi resmen
    yardımcı olmuş sayılmam, üzüldüm gerçekten, ben de kendi ellerimle sildiğim resimlere çok pişman oldum sonra, bilirim az çok o duyguyu, keşke demekten de hoşlanmam ama keşke harici bir hdd'ye yedekleseydin,
  • aslında en iyisi bulut depolamadır, silinmesi neredeyse imkansıza yakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.