Şimdi Ara

Harddisk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 yıl önce lenovo v510 laptop aldım. 128gb ssd ve 1tb hdd takılı. garanti bittikten 1 ay sonra pc yavaşlamaya başladı. Sorunu anlayamadım taa ki 1tb lık harddiskte takılmalar ve giriş sorunlarını anlayıncaya kadar. harddisk içerisinde özel bilgilerim vardı onları almaya çalıştım. ağır aksak da bir kısmını almayı başardım ama yarısı kaldı. Bilgisayar müthiş yavaşladı ve harddiske giremez oldum. Bilgisayarı kapattıktan sonra bilgisayar bir daha açılmadı. Her türlü yolu denedim ama bilgisayarı açamadım. Son olarak laptopu söktüm ve 1tb lık WD marka harddiski çıkararak laptopu geri topladım. hiçbirşey olmamış gibi normal olarak açıldı. Pc de Herhangi bir sorun yok şuan.

Harddiski internetten aldığım harddisk kutusu (dönüştürücü ile) bilgisayara USB 2-3 girişlerden bağladığımda bilgisayar yine donuyor ve diskin biçimlendirilmesi uyarısı veriyor. Bilgisayarım kısmında 3 parça halinde disk görünüyor ama içeriğine ulaşamıyorum. ubuntu kurdum, her çeşit harddisk programı kurdum ama yine de olmadı. kurduğum programlar bile çalışmaz hale geliyor diski takınca. hdd tune tarzı uygulamalar ile harddisk hakkında bilgi almak istedim ama onlar da donuyorlar. Windows chkdsk komutlar da bir işe yaramadı. Bilgisayarım-Yönet-Disk kısmına giremiyorum orada da donuyor. Harddiski başka bir masaüstü pc de ikinci disk olarak taktım. o bilgisayar da açılmadı. çıkarınca düzeldi. harddisk normal çalışıyor herhangi bir farklı ses gelmiyor kafa atma gibi.

Harddisk içerisindeki bilgilerimi nasıl alabilirim. Çok fazla konu var hepsini de okudum-uyguladım ama olmadı. Başkaca ne yapabilirim diye bilgi alabilmek üzere konu açtım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyasruh -- 21 Mart 2020; 19:37:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.