Şimdi Ara

Harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 aydır harddisk problemi yaşıyorum. Ve hala çözüm üretmiş değilim. Finallerimin de bitmesiyle boş vakitten istifade şu sorunda bana çözüm önerilerinizi belirtmenizi rica ediyorum.

Sistem özellikleri:
    500 gb + 200 gb samsung harddisk
    4 gb ram
    gigabyte i955x royal
    pentium d 3.0 ghz

bundan birkaç ay önce vista kurdum ve çok hantal olduğundan format atmaya karar verdim fakat üzerinden çok geçmeden pc ye virüs, trajon vb birşey girdi ve windows a giriş password umu istedi. ve bu olay bir an da oldu ve kullandığım şifreyi de kabul etmedi sonra 500 gb lık harddiskime kurulu olan vista yerine 200 gb lık harddiskime xp sp2 kurdum. kurdum kurmasına ama mecbur kaldığımdan dolayıydı. çünkü 500 gb lık harddiskle diğeri xp nin kuruluş aşamasında aynı disk olarak görünüyordu ( yani disk 0 part 0 aynıydı ) 500 gb lığa xp yi kurmaya kalkıştığımda cd den kurulum dosyaları yükleniyor sonunda restart atılıyor ve tekrar kurulum aşamasına geçiyordu. cd yi çıkarttım denedim ve o an hızına yetişemediğim anlayamadığım bir error verdi ve pc yeniden başladı. yani ben her deneyişimde xp yeniden kuruluyor fakat pc hep restart yiyordu. sorun ne olabilir? sata kablolarının yerini değiştirmeli miyim?

atladığım birkaç nokta olabilir. eğer yorumlarınızı etkileyecekse onları da sorun. yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.