Şimdi Ara

HARDDİSK SORUNU YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar harddisk 3 e bölünmüş vaziyette c:, d: , e: şeklinde windows c de .. cok önemli bilgilerim fotolarım falan diger bölünmüs kısımlardaydı ve birden ne olduysa d: ve e: kısımlarına giremiyorum tıklayınca d: biçimlenmemiş diyor biçimlensinmi diye soruyor. c: de bi sorun yok calışıyor sadece bölünmüs diger 2 kısım suan calışmıyor. bu konuda yardım edebilecek varmı acaba harddisk kurtulurmu acaba...

• Bazı virüsler bu tür olaylara sabep olabiliyor. Kendi sitesinden Kaspersky 7.0 indirip 1 aylık deneme sürümü ile komple virüs taraması yapın bence.
  • Herkese merhaba, bilgisayarıma ilk defa çok iyi bilen biri olmadan format atmaya çalıştık. Bişeyi yanlış yaptık, hatta format atarken bi aşama gelip başa dönüyodu, neyse bi şekilde orayı geçtikten sonra formatı attık sandık ama eskisini silmeden yeni windows kurmuşuz tekrar denedik ama olmadı.

Sorun şu ki, eski windowstaki kullanıcı adımın olduğu dosyayı (Documents and Seetingsin içinde) açamıyorum ve yaklaşık 10 gb bi kaybım var bu yüzden. Ne yapabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • c3day;Hemen Heyecan Yapma Sana Bir Tiyo Verecem Anladığım Kadarıyla Bilgilerin ELinde Şu anda Ama D ve E Çalışmıyor diyorsun Yapman Gereken Çok Basit Bir işlem Tek yapman Gereken Önce D ye Sağ tıkla Biçimlendir Diye Bir buton Göreceksin Tıkla Hızlı biçimlendiri İşaretle Ve Başlat De Biçimlendirme Tamamlandı Diyecek Tamam Deyip Kapat D AÇıK Sonra aynı İşlemi E ye De Yap Ve Sorunsuz Bİr şekilde Açılacaktır Hade kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpay_18

c3day;Hemen Heyecan Yapma Sana Bir Tiyo Verecem Anladığım Kadarıyla Bilgilerin ELinde Şu anda Ama D ve E Çalışmıyor diyorsun Yapman Gereken Çok Basit Bir işlem Tek yapman Gereken Önce D ye Sağ tıkla Biçimlendir Diye Bir buton Göreceksin Tıkla Hızlı biçimlendiri İşaretle Ve Başlat De Biçimlendirme Tamamlandı Diyecek Tamam Deyip Kapat D AÇıK Sonra aynı İşlemi E ye De Yap Ve Sorunsuz Bİr şekilde Açılacaktır Hade kolay Gelsin

Lütfen bilgilendirirken arkadaşların bilgilerinin zarar görebileceği konusunuda belirtelim arkadaşım alpay arkadaşımızın belirtmiş olduğu şekilde bir biçimlendirmede o bölümde saklamış olduğunuz tüm bilgiler kaybolabilir. büyük ihtimalle Viruslerin sebep olduğu bir durum bunu virus tarama programları ile aşabilirsiniz eğer virus değilse yetkilendirmeleri kontrol edip yetkili hesaplarla yapınız . Partitation magic programını win modunda çalıştırarakda bilgilerinizi kaybetmeden boyut değiştirerek giriş yapma imkanınız var ancak bilginiz yoksa buna başvurmanız gerekmeyebilir. saygılarımla. ek olarak viruslerden kaynaklanan bazı durumlarda o bölüme format atmak 1 seferlik çözümdür c: sığasındaki aktif virus anında göreve tekrar başlayacaktır w32 tabanlılar affetmezler ama nod32 hiç affetmez :)) nod32 reklamları izlediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysleus -- 15 Ekim 2008; 23:34:47 >

• yukarıdaki mesaj c3day arkadaşımızadır bu cevapda konu içinde konu açan zaxaza arkadaşımıza

tamamen kullanıcı yetkilendirmesi ile alakalı kullanıcı hesabınızı administrator olarak girip o bölümdeki yetkilendirmelerde administratore yetki vermeniz yeterlidir. Bilen birinden destek alınız bu konuda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c3day

selamlar harddisk 3 e bölünmüş vaziyette c:, d: , e: şeklinde windows c de .. cok önemli bilgilerim fotolarım falan diger bölünmüs kısımlardaydı ve birden ne olduysa d: ve e: kısımlarına giremiyorum tıklayınca d: biçimlenmemiş diyor biçimlensinmi diye soruyor. c: de bi sorun yok calışıyor sadece bölünmüs diger 2 kısım suan calışmıyor. bu konuda yardım edebilecek varmı acaba harddisk kurtulurmu acaba...

KArdeşim Biçimlendir bolumlerini sonra geri kurtarma yapıcaksın bilgilerin için bunun içinde

get data back programını kullanırsan bilgilerine ulasabilirsin googlede programın lisansıda war. dene yapmazsan pm at yardımcı oluruz
  • Alpay bilgilerinin C de olduğunu söylediğini nerede söylediğini ben göremedim sen görüyorsan haber ver .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysleus -- 21 Ekim 2008; 22:56:36 >
  • forumda bu konuda yardım olduğunu zannediyorum ama bende söyleyeyim biçimlendirme yapma iyi bir antivirus programı yükle tarat ama ilk önce adres cubuğuna şunu yaz bakalım D: yada herhangi bir sürücünün harfi I: entere bas bakalım giriyormu giriyorsa problem yok girmiyorsa ya trojan vardır yada virus tarama yaptıktan sonra sil.rar diye bir program var büyük ihtimal ben burda buldum o programı türkler yapmış onu dene olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaxaza

Herkese merhaba, bilgisayarıma ilk defa çok iyi bilen biri olmadan format atmaya çalıştık. Bişeyi yanlış yaptık, hatta format atarken bi aşama gelip başa dönüyodu, neyse bi şekilde orayı geçtikten sonra formatı attık sandık ama eskisini silmeden yeni windows kurmuşuz tekrar denedik ama olmadı.

Sorun şu ki, eski windowstaki kullanıcı adımın olduğu dosyayı (Documents and Seetingsin içinde) açamıyorum ve yaklaşık 10 gb bi kaybım var bu yüzden. Ne yapabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

bunu yardıma yazda yardımcı olalım burda karışık olur tavisyem burdan sil yardıma yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.