Arkadaşlar yepyeni bir pc topladım herşey mükemmel oldu yalnız harddiski 40 gb 5400rpm segate eskiden kalmıştı oyun vs prog bu harddsikin çok kaybı olur mu? Yani sistemi çok yavaşlatır mı???
Yardım eden bir ademoğlu yok mu
hadi ama...
5400 olması dezavantaj tabiki ama benim hdd de 5400 rpm.hem de sistem kurulu [^] zamanın da 7200 le aralarında ~15$ fiyat farkı vardı...
bi yavaşlama olur tabii ancak çok fazla olacağını sanmıyorum. yinede 7200'e geçmekte fayda var.
çok fazla bişey fark etmezsin bence
yepyeni bi pc topladın ve hersey mukemmelse 5400 rpm taktıgında artık mukemmel deildir. okadar yani yine bilgisayar bilgisayardır :).. hdd, ucmak istesede bilgisayarını tutacaktır bence.. fena mı ayakları yere basan makinan olmus.. :P gerci mukemmelden de kastın ne bilmiyorum..
ya ayiptir sormasi, bu topladigin "mukemmel" makinede neler var? merak ettim de:))))))
Öncelikle yeni pc'nin hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Sorunun cevabına gelince: Kullanım esnasında çok şey fark edebilceğini sanmıyorum ama söylediğine göre mükemmel bir pc toplamışsın. Madem mükemmel o zaman board üzerinde S-Ata bağlantın vardır. Bence eski diskini satıp üzerine biraz para ekleyip S-Ata Disk satın alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme