1) ark.lar 80 GB lık bi hdd düşünüyorum.. western Digital 8 MB cache... benim tercihim bu iyimidir kötümüdür fikirlerinizi alıyım, ona göre tercihim değişebilir..
2) bağlama nasıl olcak??
iki hdd + writer + dvdrom 80 kanallı bi ide + 40 kanallı ide
yeni sistemi 40'a 40 bölüp yeni hdd ye kurcam
bunları nasıl bağlıyım, en iyi performansı nasıl alırım?? [frndsp] yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
1)Güzel seçim..Seagate te olabilir. Primary Master : HDD1(Sistemi kurduğun HDD) Primary Slave : HDD2 Secondary Master : CD ROM Secondary Slave : DVD ROM
Bir alternatif te şu olabilir; Primary Master : HDD1 Primary Slave : CDROM Secondary Master : HDD2 Secondary Slave : DVD Rom
Yeni HDD ni de sistem kuracaksan C sürücünü abartma maximum 15GB olsun diğer kısımları gönlüne göre..Kolay gelsin.
teşekkür öncelikle... sistem kuracağın bölümü abartma demişsin. ne kadar boş yer olursa o kadar rahat çalışmazmı sistem.. ewt 40 GB biraz abartı galiba ama 15 de az geldi yaw.. gel biz 25'te anlaşalım [^][:P]
En az 20 lik yer bırak derim ben .. Bir kaçtane yüksek mblık oyun falan yüklersin , sisteme yinede büssürü yer kalır
ok.. şu 80\40 kanallı ide konusuna değinecek yokmu??
80 lik olana hdd leri bağla, 40 lıklara cd rom ve dvd rom u bağla.böylece hdd lerin de UDMA özelliğini kullanmış olursun.tabi uygun kablo varsa.
hdd yi seçerken anakartının özelliklerine bak bence ona göre al...66/100/133 anladın dimi
88888888 biraz geç oldu sanırım aldım HDDyi.. ama ben yinede tama anlayamadım ne demek istediğini daha açık anlatırsan daha iyi olur... ne değerleri oluyo bunlar 66/100/133???????
biraz araştırdım da sanırım bu 88888888 + bolero ikilisi bir tür virüs!! malesef bizim topiğe de bulaştı.. :(( [:O] varmı çözüm yolunu bilen[V]
hayretsin.. 66/100/133 dedigin anakartininn ata destegi derim... ata destegidir anakartin.. virüs degilim
vesikalı virus uheueheuheuhe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme