Şimdi Ara

Harddiski dizüstü bilgisayara nasıl bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum masaüstü bilgisayarım arıza yaptı bende diz üstü bir bilgisayaraldım.Ancak masa üstü bilgisayarımın harddiskinde önemli dosyalarım var şimde ben bu harddiski diz üstü bilgisayarıma nasıl bağlarım içindeki verileri alabilmek için.Şimdiden yardım edecek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

• arkadaşa aynen katılmakla beraber bende o hdd kutuyu kullanıyorum paran varsa ve uzun zaman kullanacaksan daha iyi bir kutu alabilirsin

yalnız kutu ile bağlarken direk görmezse disk yönetiminden göstermen gerek orada dikkatli olmalısın
    ""temel diske dönüstür seçeneğini asla seçme""
  • Konuyu tekrar canlandırayım. Ben de aynı şekilde eski masaüstümün harddiskini laptopa bağladım. Ancak laptopta eski harddisk F olarak görürnüyor ve sadece eski C sürücüsününün içeriğini gösteriyor. Benim önemli dosyalarım fotolar vs D sürücüsünde idi. 80 GBlık harddiskin özelliklerine bakınca 15 GB dolu görünüyor. D sürücüsü tamamen silinmiş midir? Silinmemiş ise nasıl ortaya çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bella63

Konuyu tekrar canlandırayım. Ben de aynı şekilde eski masaüstümün harddiskini laptopa bağladım. Ancak laptopta eski harddisk F olarak görürnüyor ve sadece eski C sürücüsününün içeriğini gösteriyor. Benim önemli dosyalarım fotolar vs D sürücüsünde idi. 80 GBlık harddiskin özelliklerine bakınca 15 GB dolu görünüyor. D sürücüsü tamamen silinmiş midir? Silinmemiş ise nasıl ortaya çıkar?
    Konuyu cortlatmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Konuyu cortlatmışsın

Alıntıları Göster
    Eski masaüstümün harddiski 4-5 yıldır kenarda duruyordu. Geçen gün forumda bu başlığı gördüm ve birkaç yerden harddisk kutusu sordum. Fiyatlar uçmuş/malum döviz kuru... Ben de eve geldim. Eski 1,5 TB'lık ve 3,5"lik harici hardiskimin vidalarını söktüm. Bi de baktım ki girişler aynı. Eski harddiski taktım ve bilgisayara bağladım. Harddisk canlanınca konuyu da canlandırmak zorunda kaldım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.