Şimdi Ara

Harddiskim bozuldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimda windows7 64 bit isletim sistemi yuklu fakat son 2 gundur ne zaman bilgisayari acsam sanki fanlar bir seye takiliyormus gibi surtunme sesi geliyordu kasanin icini acip baktigimda ses fanlardan degil hdd den geliyordu cok fazla takilmayip kullanmaya devam ettim ama bu aksam bilgisayarimi acmaya calistigimda windows onarma ekranina kadar yine ayni gurultuyle aciliyor onarma ekrani goruldugu anda guc kesilmis gibi bir anda kapaniyor donanim hakkinda cok bi bilgim yok bu yuzden size danismak istedim sizce sorun hdd'den mi kaynaklaniyor yoksa baska bir problem mi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• HeidenHainn H kullanıcısına yanıt
    İnternette bir çok HDD test programı var hocam. Eski bir HDD ise ses yapması dogal zaman içerisinde çogunda bu tarz sesler geliyor. HDD tune ile test yapabilirsiniz mesela. Testin sonucunda buraya fotoğraf olarak ekleyin arkadaşlar degerlendirebilsinler.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayari hic bir sekilde acamiyorum windows onarma ekranina geldiginde bilgisayar aniden kapaniyor

• ayni sorun bendede basladi,bilgisayar açılmıyor."Starting Windows" da kaliyor ve acik kalıyor orada,bazrn aciliyor belli bi sure süre sonra donuyor bazende hiç açılmıyor bilgisayar ve harddiskin led lambasi kirmizi yaniyor..anlamadim ne yapmalıyım arkadaslar yardimci olursaniz..
     Harddiskim bozuldu mu ?
  • Ashampoo Hdd control 3 ile hdd'nin durumuna bir bak bakalim

• Çok fazla kullanılmamış, 7 senelik toshiba notebook var.
    Toshiba Satellite A200-23U PSAE6E

HDTune testleri yaptım, error testi sağlam çıktı. Health testi resimdeki gibi.
    Realocated sector count da problem var. 9 tanemi 50 tanemi sorun var anlamadım.

Dün açılışta problem yaşadım, wiindows zor açıldı, o yüzden kontrol ihtiyacı duydum. Ses falan yok.
    Ömrü doldu mu acaba?

Notebook eski ama gayet iyi çalışıyor ssd almaya değer mi karar veremedim. internete giriş, office ve başlangıç seviyesindeki oyunlar için kullanılyor.
     Harddiskim bozuldu mu ? Harddiskim bozuldu mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd mi bozuldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.