Şimdi Ara

Harddiskime ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce sorunsuz çalışan harici harddiskimi bugün bilgisayarıma taktığımda içinden takılma sesleri geliyor (arada biip seside çıkıyor) ve bilgisayarda şu dönen şemsiye şeysi çıkıyor (bilgisayar mac) ve harddiskin bağlantısını kesene kadar dönüp duruyor. 10 dk önce bu konuyu açarken bu yüzden finder ve safari çöktü. Ayrıca diski windows 8 de taktığımda içindeki dosyaları sorunsuz görebiliyorum ama yazmaya kalkınca hata veriyor ve diski biçimlendirmeye çalışırkende başka bir hata karşıma çıkıyor. Lüfen yardım
    Cihaz Seagate FreeAgent GoFlex 1 tb (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuyluUcanAtlet -- 30 Ağustos 2013; 19:22:20 >

• up
  • Bende de benzer sorun var. Harddiski pc ye takınca içinden tık sesi geliyor sürekli ve açılmıyor.
    Uplayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska bir pc ye takin ve hdd onarma tarama programlariyla taratin. yanlis hatirlamiyorsam hatali bozuk olan bolumunu kullanima kapatiyor. boylelikle kalan bolumleri sorunsuz calistiyor. kasar durumuna gore yaklasik bir kav gb alani kullanima kapatiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seatoolstan diske bütün taramaları yaptım ve disk sorunsuz gözüküyor Başka tarama programı önerebilirmisiniz?

Bu arada cihazın garantisi devam ediyormuş, garantiye yollamalımıyım yoksa diskte yazılımsal bir sorun olabilir mi?
  • Up Up Up Upppppp
  • Bu tür harddisk sıkıntılarınız için Saraç Bilişim Firması ile görüşebilirsiniz.. Ücretsiz analiz yapılarak sorununuz tespit edilip size bilgi verilir.
    ankaraverikurtarma.com 0312 431 01 45
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.