Şimdi Ara

Harddisten gelen çık çık sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim problemim harddiskten gelen çık çık tık şeklinde sesler bu sesler oldugu zaman bilgisayar yavaşlıyor (samsung R520 model laptop kullanıyorum.) ses olmadığı zaman normal biçimde çalışıyor.bilgisayarım çok çok geç açılıyo vistadan dolayıdır belki diyip win7 yükledim yine çok geç açılıyo. bu ses varken oyuna girdiğimde bilgisayar normal normal çalışıyo oyunları gayet en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama gelin görün ki çık çık tık sesi varken harddiskte mozillada sekmeler arası geçiş yaparken bile kasıyo.dizi falan izlerken takılmalar oluyo. her pencere çok geç açılıyo o ses varken. çok sinir bozucu bişey servise götürdüğümde kontrolleri yaptıklarını ve harddiskimde bi sorun olmadıgını söylediler ve sadece format atıp geri vermişlerdi ses çok sinir bozucu bilgisayarı parçalattırcak bana bu sorunun nedenini veya çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin bilgisayarımdan sogudum mis gibi laptop 2 aydır beni deli eder hale geldi. teşekkürler.

• Hdd kafa vuruyor. Arıza var ve en kısa sürede yedeklerinizi alın, hdd yi değiştirin.
  • garanti kapsamına girecek bir durumdur herhalde bu hdd kafa vurması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoqkhan -- 5 Mayıs 2010; 13:18:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.