Yaklaşık 1 ay önce Western Digitalmarka 320 GB Harici disk aldım. Usb den bağlanıyor. Adaptörlü. Şöyle bir problemle karşılaştım: 7 gb Lık bir iso dosyasını diskin içine kes veya kopyala dediğim zaman kabul etmiyor. Diskte yeterli boş alan yok diye hata veriyor. Halbuki diskte daha çok yer var, yarısı bile dolmadı. Niye böyle bir hata verdiğini anlamadım. Acaba dosya sistemi FAT32 olduğu için mi? Başka bir sebep aklıma gelmiyor. Sizden aldığım cevaba göre Teknik Servise yollayacağım veya kendim halledeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..
Mevcut dosya sisteminiz FAT32 olduğu için; FAT32'de bölüm boyutu 512 mb ile 2 TB arasında değişebilir. Windows XP'de, FAT32 bölmesini en fazla 32 gb'ya formatlayabilirsiniz. Domainler desteklenmez. En fazla 4 GB'lık dosya bulundurabilir. Not: Bazı eski programlar NTFS'de çalışamazlar. Bu nedenle, çevrim yapmadan önce programlarınızın ihtiyaçlarını gözden geçirmelisiniz. NTFS Mİ? FAT32 Mİ? konusunu inceleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme