Şimdi Ara

harici disk kablo kullanımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. Yeni aldıgım usb 3 destekli harici diskim 2 adet usb destekli kablosu var. Adaptörsüz bır disk. sorun usb2 kablosunu usb2 destekli girise takıyorum kutunun ısıgı yanıyor ama dıskı görmüyor. Usb3 kablosunu takıyorum bilgisayarda usb3 girisı olmamasına ragmen göruyor. Kablo arzalımı sizce. Kablo ortak ince uc usb2 kalın uc usb3 yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRAPPER247 -- 24 Nisan 2011; 12:46:00 >

• O Usb 2 dediğin kablo ek enerji kablosu. üstünde enerji işareti vardır zaten.

diğer kalın kablo ile bağlayacaksın. Hem usb 2 hem de 3 için kullanılıyor o kablo

sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Nisan 2011; 11:02:24 >
  • bu gibi ürünlerde Y kablo (yani 2 usb slotuna takılabilen) eklemelerinin nedeni usb 1.1 dede kullanılabilmesinide sağlamaktır.
    çünkü usb 1.1 2.5 disklerin ihtiyacı olan voltajı maalesef karşılayamamakta. eğer bilgisayarınızda usb 1.1 yok ise (hiç sanmıyorum) bu kabloyu kullanmanızada gerek yoktur.
    Furious unda dediği gibi tekli kabloyu kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.